AMSTERDAM VERKOCHT

Sarphatistraat 82-A

€ 1.650.000 k.k.

Sarphatistraat 82-A

Achter een zeer statige en stijlvolle gevel gaan vijf hypermoderne appartementen schuil die volledig voldoen aan de huidige eisen en standaarden betreffende kwaliteit en wooncomfort. De locatie is uniek, middenin de Plantagebuurt, om de hoek van de Amstel en op de rand van het Centrum.

Het gehele pand is zowel intern als extern volledig onder handen genomen en is onder andere voorzien van een lift, nieuwe fundering en op alle fronten zeer hoogwaardig gerenoveerd.

ENTREE
Ook hier zijn kosten noch moeite bespaard, luxe marmer bij de hoofdentree, een stijlvol bekleed trappenhuis met inbouwspots en een hypermoderne, geluidloze lift.

INDELING
De woning is te bereiken vanuit de gemeenschappelijke entree en tevens middels de eigen voordeur aan de straatzijde met toegang tot het souterrain.
Bel etage met aan de voorzijde de aansluiting voor de keuken en drie grote, hoge brede ramen. Aan de achterzijde de woonkamer met gashaard, een tweetal op maat gemaakte wandmeubels en een groot zwart stalen kozijn met openslaande deuren naar de riante achtertuin met de mogelijkheid tot de aanleg van een tuinhuis waar reeds een vergunning voor is afgegeven. In de woonkamer is door middel van een hoog zwart stalen kozijnen een hal gecreëerd voorzien van een luxe toilet met crema marfil natuursteen en een hardstenen fontein, tevens de trap naar het souterrain.
Een gang met separaat toilet, praktische inbouwkasten waarvan één met aansluiting voor de wasmachine. De grote badkamer, bereikbaar via de master bedroom, is voorzien van een dubbele wastafel met verwarmde spiegel, ruime dubbele regendouche, een riant ligbad en toilet. Deze badkamer is voorzien van een op maat gemaakt wandmeubel en inbouwkast. De tweede badkamer is voorzien van een badmeubel met hardstenen wasbak en een regendouche. Beide badkamers zijn voorzien van crema marfil natuursteen met vloerverwarming. Op deze verdieping zijn in totaal maar liefst vier slaapkamers.
Het souterrain is tevens vanaf de straatzijde te bereiken middels een eigen voordeur met toegang tot een hal met bergruimte vanwaar de gang en alle andere vertrekken te bereiken zijn.
Door de gehele woning ligt een prachtige eikenhouten visgraat parketvloer voorzien van vloerverwarming.

KEUKEN
De appartementen worden zonder keuken opgeleverd, de keuze is dan ook geheel aan de koper.

BADKAMER
De luxe badkamers zijn afgewerkt met een crema marfil natuurstenen wand- en vloertegel, inbouwkranen, designradiatoren, een op maat gemaakte spiegel met stalen omlijsting v.v. spiegelverwarming en vloerverwarming. De toiletten zijn in dezelfde stijl is afgewerkt.

RENOVATIE
Het appartement is onlangs kwalitatief hoogwaardig gerenoveerd inclusief nieuwe fundering. Zo zijn er nieuwe kozijnen en ramen met dubbel glas geplaatst. Zijn alle elektrische leidingen, bedradingen en installaties vernieuwd en is er een nieuwe HR combiketel geplaatst. Natuurlijk zijn ook alle aan- en afvoerleidingen van water en gas vernieuwd en ten aanzien van de akoestische en thermische isolatie van de vloeren, wanden en plafonds zijn doeltreffende maatregelen getroffen. Het gehele appartement is afgewerkt met glad stucwerk, een fraaie eikenhouten visgraat lamelparketvloer voorzien van vloerverwarming, luxe hang- en sluitwerk, inbouwspots en alles is prachtig afgeschilderd.

SPLITSING
Het gebouw is inmiddels gesplitst in 5 appartementsrechten. De kleinschalige VvE omvat 5 leden. De servicekosten zijn op dit moment nog niet bekend en zullen, zodra alle appartementen verkocht zijn, worden vastgesteld door de nieuwe eigenaren zelf.

BIJZONDERHEDEN
Gelegen op eigen grond.
Vaste projectnotaris, Stouthart & Hilber notarissen.
Wanneer er sprake is van restitutie van de reeds afgedragen overdrachtsbelasting, komt dit 'voordeel' geheel en al ten goede van de verkoper.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!