AMSTERDAM VERKOCHT

Egelantiersstraat 128-II/III

€ 449.000 k.k.

Egelantiersstraat 128-II/III

Achter twee fraai gerenoveerde gevels, liggen drie hoogwaardig en luxueus gerenoveerde appartementen. Dit alles op een unieke locatie midden in de Jordaan.

INDELING
Middels de gemeenschappelijke entree aan de straatzijde bereikt u de eigen entree op de tweede etage. Ruime woonkamer met nog te plaatsen open keuken met twee Franse balkons aan de voorzijde. Openslaande deuren die toegang bieden tot het fraaie en zeer diepe balkon over de gehele breedte aan de achterzijde. Trap in woonkamer naar de derde etage. Overloop met toegang naar alle vertrekken. Twee slaapkamers van goed formaat waarvan één gelegen aan de voorzijde met Frans balkon en de tweede gelegen aan de achterzijde. Badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche. Op deze etage bevindt zich tevens een separaat toilet met fonteintje en een vaste kast met aansluiting voor de wasmachine en droger.

KEUKEN
De appartementen worden zonder keuken opgeleverd, de keuze is dan ook geheel aan de koper.

BADKAMER
De badkamer is afgewerkt met witte en donkergrijze wand- en vloertegels, en is voorzien van toilet, dubbele wastafel en inloopdouche.
Daarnaast is er een separaat toilet welke in dezelfde stijl is afgewerkt.

RENOVATIE
Het appartement is onlangs kwalitatief hoogwaardig gerenoveerd Zo zijn er nieuwe kozijnen en ramen met dubbel glas geplaatst. Zijn alle elektrische leidingen, bedradingen en installaties vernieuwd en is er een nieuwe HR combiketel geplaatst. Het gehele appartement is afgewerkt met glad stucwerk, een fraaie eiken lamelparket vloer, inbouwspots en alles is prachtig afgeschilderd.

VVE
Op dit moment wordt het pand gesplitst in 3 appartementsrechten en voldoet het aan alle bouw en kwaliteitseisen voor het verkrijgen van een splitsingsvergunning van de gemeente Amsterdam. De vereniging van eigenaren moet nog worden opgericht en zodra alle appartementen verkocht zijn, zal de servicekosten worden vastgesteld door de nieuwe eigenaren zelf..

GROND
Het appartement staat op erfpacht grond van de Gemeente Amsterdam, deze is vooruit betaald tot 30 juni 2084.

OMGEVING
Het appartement is idyllisch gelegen op een van de meest gewilde plekjes middenin de Jordaan. Je waant je hier in een rustig dorpje met de grachtengordel en alle voorzieningen die de stad te bieden heeft binnen handbereik.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!