AMSTERDAM

Jan den Haenstraat 18-A

€ 960.000 k.k.

Jan den Haenstraat 18-A

Prachtig en goed ingedeeld dubbel benedenhuis van 133 m2 gelegen in het sfeervolle vernieuwbouw project Bloom om de hoek van de Rijpgracht! Deze stijlvolle 4 kamerwoning is in 2018 geheel gerenoveerd en beschikt over een riante tuin van ruim 55m2.

INDELING
Begane grond
Eigen entree, hal met WC, bergruimte, wasruimte en garderobe. Woonkamer met zitgedeelte aan de straatzijde en het eetgedeelte met open keuken aan de tuinzijde. De moderne keuken met kookeiland is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en middels de openslaande deuren bereikt u de groene verzorgde tuin van ruim 55 m2 gelegen op het Zuid-Oosten.

Eerste verdieping
Via vaste trap naar de eerste verdieping. Hal met separate WC en praktische bergkast. Moderne badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en comfortabele elektrische vloerverwarming. Drie goed bemeten slaapkamers waarvan een aan de voorzijde en twee aan de achterzijde.

BIJZONDERHEDEN:
- totale renovatie van het gehele complex in 2018
- Dubbele beneden huis verdeeld over de begane grond verdieping en de eerste verdieping.
- eigen entree
- prachtige tuin van ruim 55 m2
- 3 ruime slaapkamers
- vloerverwarming op de begane grond verdieping
- Erfpacht afgekocht tot en met 2067
- Gemeenschappelijke fietsenstalling

HET COMPLEX
BLOOM is een recent afgerond renovatieproject in een sfeervol gebouw uit de jaren ‘30 en omvat ruim 150 koopwoningen en 9 bedrijfsruimten. De ingang van de gemeenschappelijke fietsenstalling is gelegen op de hoek De Rijpgracht / Jan den Haenstraat.

EIGENDOM
Het appartement is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 30 april 2067. De algemene bepalingen van 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. Aanvraag voor gunstige voorwaarden overstappen naar eeuwig durende erfpacht is aangevraagd.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VvE is genaamd Bloom IV De Rijpgracht en wordt professioneel beheerd door Ymere. De maandelijkse bijdrage is € 94,05 en er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

OMGEVING
Het appartementencomplex ligt aan de Jan den Haenstraat, de Rijpgracht en de Willem de Zwijgerlaan in de buurt Landlust in Bos & Lommer. Zowel het Westerpark als het Erasmuspark liggen op loopafstand.
In het gezellige deel van Bos & Lommer vind je in de omliggende winkelstraten een grote verscheidenheid aan leuke voorzieningen zoals gezellige eet/drink- en koffietentjes en een breed assortiment aan winkels en supermarkten. Diverse scholen, het Mercatorbad en sportclubs bevinden zich op steenworp afstand. Hier woon je heerlijk rustig dichtbij de Rijpgracht en toch midden in het stadse leven.
De binnenstad van Amsterdam is op 10 minuten fietsafstand en het OV is in de directe omgeving (tram- en bushaltes). Ook Station Sloterdijk is in 10 minuten op de fiets te bereiken. Binnen een paar autominuten bent u op de A10 (s104 en s105). Er is op dit moment geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.