AMSTERDAM VERKOCHT

Egelantiersstraat 130-II/III

€ 499.000 k.k.

Egelantiersstraat 130-II/III

Achter een fraai gerenoveerde gevel, ligt dit hoogwaardig en luxueus gerenoveerd dubbelbovenhuis van 61 m2 gelegen op de tweede en derde verdieping op een unieke locatie midden in de Jordaan.

INDELING
Middels de gemeenschappelijke entree aan de straatzijde bereikt u de eigen entree op de tweede etage. Hal met WC met fonteintje. Woonkamer met Frans balkon aan de voorzijde. Open verbinding met de eetkamer met nog te plaatsen keuken aan de achterzijde. Openslaande deuren naar het fraaie balkon over de gehele breedte. Trap in de woonkamer naar de derde etage. Overloop met toegang tot beide slaapkamers van goed formaat waarvan één gelegen aan de voorzijde met Frans balkon en op maat gemaakte inbouwkast, de tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde. Badkamer voorzien van dubbele wastafel, WC, inloopdouche en vaste kast met aansluiting voor de wasmachine en droger.

KEUKEN
Het appartement wordt zonder keuken opgeleverd, de keuze is dan ook geheel aan de koper.

BADKAMER
De badkamer is afgewerkt met witte en donkergrijze wand- en vloertegels, en is voorzien van toilet, dubbele wastafel en inloopdouche.
Daarnaast is er een separaat toilet welke in dezelfde stijl is afgewerkt.

RENOVATIE
Het appartement is onlangs kwalitatief hoogwaardig gerenoveerd Zo zijn er nieuwe kozijnen en ramen met dubbel glas geplaatst. Zijn alle elektrische leidingen, bedradingen en installaties vernieuwd en is er een nieuwe HR combiketel geplaatst. Het gehele appartement is afgewerkt met glad stucwerk, een fraaie eiken lamelparket vloer, inbouwspots en alles is prachtig afgeschilderd.

VVE
Op dit moment wordt het pand gesplitst in 3 appartementsrechten en voldoet het aan alle bouw en kwaliteitseisen voor het verkrijgen van een splitsingsvergunning van de gemeente Amsterdam. De vereniging van eigenaren moet nog worden opgericht en zodra alle appartementen verkocht zijn, zal de servicekosten worden vastgesteld door de nieuwe eigenaren zelf.

GROND
Het appartement staat op eigen grond, dus geen erfpacht!

OMGEVING
Het appartement is idyllisch gelegen op een van de meest gewilde plekjes middenin de Jordaan. Je waant je hier in een rustig dorpje met de grachtengordel en alle voorzieningen die de stad te bieden heeft binnen handbereik.

PROJECTNOTARIS
Vaste projectnotaris Ploeg Notariaat Amsterdam.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!