OUDERKERK AAN DE AMSTEL VERKOCHT

Achterdijk 39

€ 575.000 k.k.

Achterdijk 39

Heerlijk wonen aan de Amstel!

Deze ruime halfvrijstaande woning heeft vrij uitzicht over de Amstel en eigen aanleg steiger.
De woning beschikt over een fraai aangelegde voortuin en achtertuin en twee zonnige balkons en maar liefst zes slaapkamers.

INDELING
Entree op de begane grond. Ruime doorzonwoonkamer met nog te plaatsen open keuken aan de achterzijde. Deze ruimte is zeer licht door de ramen aan zoveel de voor als achterzijde. Schuifdeur naar het balkon op het zuiden. Trap in de hal naar de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich drie goede slaapkamers. Één van de slaapkamers aan de achterzijde biedt toegang tot het tweede balkon op het zuiden. Trap op de overloop naar de zolderverdieping met ruime slaapkamer voorzien van dakraam. In het souterrain zijn nog twee slaapkamers waarvan één middels openslaande deuren toegang biedt tot de achtertuin.

GROND
De woning staat op eigen grond!

OMGEVING
De woning is prachtig gelegen aan de autoluwe zijde van de rivier de Amstel op slechts een paar minuten van het pittoreske dorp Ouderkerk aan de Amstel. De woning is verder 2 kilometer verwijderd van de stadsgrens van Amsterdam en 15 minuten fiets afstand van de Arena en het WTC. De Zuidtangent is de snelle busverbinding vanuit Ouderkerk en zijn de uitvalswegen (A2/A9/A/10) in de directe nabijheid.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!