OUDERKERK AAN DE AMSTEL VERKOCHT

Achterdijk 39-A

€ 625.000 k.k.

Achterdijk 39-A

Wonen aan de Amstel!

Royale halfvrijstaande dijkwoning met een woonoppervlakte van 134m2 op een prachtige locatie met vrij uitzicht over de Amstel en eigen aanleg steiger. De woning beschikt onder andere over vijf slaapkamers, een fraai aangelegde voortuin, een achtertuin en twee zonnige balkons.

INDELING
Entree op de begane grond. Ruime woonkamer aan de voorzijde met grote raampartij en fantastisch vrij zicht over het water van de Amstel. Half open woonkeuken aan de achterzijde voorzien van inbouwapparatuur en veel bergruimte. Gang met toegang tot het separate toilet met fonteintje en een ruime werk/slaapkamer met schuifdeuren naar het achtergelegen balkon op het zuiden. Trap in de hal naar de eerste verdieping. Eerste slaapkamer aan de voorzijde met naastgelegen badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche. Tweede slaapkamer aan de achterzijde met naastgelegen badkamer voorzien van wastafel, toilet, douche en ligbad. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot het tweede balkon gelegen op het zuiden. Trap op de overloop naar de zolderverdieping met ruime slaapkamer voorzien van dakraam. In het souterrain zijn nog twee slaapkamers.

GROND
De woning staat op eigen grond!

OMGEVING
De woning is prachtig gelegen aan de autoluwe zijde van de rivier de Amstel op slechts een paar minuten van het pittoreske dorp Ouderkerk aan de Amstel. De woning is verder 2 kilometer verwijderd van de stadsgrens van Amsterdam en 15 minuten fiets afstand van de Arena en het WTC. De Zuidtangent is de snelle busverbinding vanuit Ouderkerk en zijn de uitvalswegen (A2/A9/A/10) in de directe nabijheid.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat de reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!