AMSTERDAM VERKOCHT

Lidewijdepad 170

€ 315.000 k.k.

Lidewijdepad 170

Luxe en recent opgeleverd (2019) twee kamer appartement van 48 m2 op een unieke locatie in Bos en Lommer! Het appartement ligt op de vierde verdieping (lift aanwezig) en beschikt over een ruime woon/eetkamer met open keuken en aangrenzend terras, ruime slaapkamer, moderne badkamer met separate WC en veel praktische opbergruimte. Tevens is er een separate berging aanwezig op de begane grond van het pand.

INDELING
Ruime gemeenschappelijke entree met trap of lift naar de vierde verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woon/eetkamer met open keuken. De luxe mat witte keuken met keramiek grijs marmer look aanrechtblad is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur van AEG. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime terras met vrij uitzicht op het westen. Zeer royale slaapkamer aan de rustige achterzijde. Centraal gelegen is de moderne badkamer met wastafel en inloopdouche. Naastgelegen de separate WC met fonteintje en een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine en droger.
Op de begane grond bevindt zich de berging van circa 4 m2.

VVE
De actieve en gezonde VVE wordt professioneel beheerd door Woningstichting Eigen Haard. De servicekosten bedragen € 109,17 per maand. Er is een MJOP aanwezig.

EIGENDOM
Gemeentelijk erfpacht. Canon is afgekocht tot en met 15-09-2068. Eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd.

BIJZONDERHEDEN
Luxe appartement van 48 m2
Opgeleverd in 2019
Lift aanwezig
Terras op het westen
Volledig voorzien van vloerverwarming
Goed geïsoleerd
Berging op de begane grond
Erfpacht afgekocht tot en met 15-09-2068

OMGEVING
De Kolenkitbuurt in Bos en Lommer is een gebied waar de afgelopen jaren heel veel veranderd is. Veel oude gebouwen zijn gesloopt en er is mooie, gevarieerde nieuwbouw voor in de plaats gekomen. Maar ook aan de openbare ruimtes is gedacht: er blijft veel groen en straten worden heringericht zodat de wijk zoveel mogelijk autoluw blijft.
In de nabije omgeving vindt u een groot aanbod aan winkels, restaurants en sportfaciliteiten. Op loopafstand bevinden zich verschillende soorten kinderopvang, scholen en een groot medisch centrum met een huisartsenpraktijk, fysiotherapie en apotheek. Ook is er een ruim aanbod aan supermarkten. Bovendien is het mooie Erasmuspark om de hoek!
Voor de deur stoppen diverse tram- en buslijnen en het appartement is tevens op fietsafstand van het Centraal Station, Station Sloterdijk en Station Lelylaan. Tevens is er een zeer goede verbinding met diverse uitvalswegen en ringweg A-10, A-4 en A-2.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!