AMSTERDAM VERKOCHT

Molenbeekstraat 24-1

€ 615.000 k.k.

Molenbeekstraat 24-1

Charmant en zeer goed ingedeeld driekamer appartement van 71m2 op de eerste verdieping met eigen entree. Gelegen in een pand aan een fraai parkje in het brede gedeelte van de Molenbeekstraat, in hartje Rivierenbuurt pal achter de Maasstraat.

INDELING
Stenen trap naar het bordes op de eerste verdieping. Eigen entree, hal met toegang naar WC met fonteintje. Ruime woon- en eetkamer met open moderne keuken aan de voorzijde met groter raampartijen die uitzicht bieden op het groene plantsoen van de Molenbeekstraat met mooie bomen en bloemen. Twee goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde beide geven toegang tot het balkon (ZW). Badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en met een aparte kast voor wasmachine en droger.

BIJZONDERHEDEN
Goed onderhouden appartement gerenoveerd in 2019
Twee goed bemeten slaapkamers
Balkon op het Zuid-Westen
Woonoppervlakte 71m2 (NEN gemeten)
Eerste verdieping met eigen entree
Het pand is in 2017 met vergunning gesplitst in 4 appartementsrechten.
De vve is recent opgericht en de servicekosten zullen € 75,= per maand gaan bedragen

ERFPACHT
Het object is gelegen op erfpacht uitgeven door de Gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon bedraagt circa € 1.175,= per jaar en is fiscaal aftrekbaar. De erfpacht en de canon kunnen voor het eerst worden herzien op 15-12-2054

OMGEVING
De ligging van dit appartement is uitstekend. De Maasstraat en de Scheldestraat liggen op loopafstand en hebben een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse (en andere) boodschappen. Hier vind je allerlei prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Een hapje eten bij Michiu, pizza bij Loulou, het terras op bij Tap Zuid of thuis eten met het eten van de traiteur Sophie Eats? Alles ligt letterlijk op steenworp afstand. In de buurt zitten meerdere sportscholen, maar ook de Amstel, het De Mirandabad en het Beatrixpark liggen vlakbij.

Daarnaast fiets je in een paar minuten naar het Centrum of De Pijp. Openbaar vervoer, zoals bus, trein (NS station RAI) en tram (2 minuten lopen naar Europaplein en dan nog geen 10 minuten met de metro naar CS) is eveneens op korte afstand bereikbaar. De bereikbaarheid met eigen vervoer is ook uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).


ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!