AMSTERDAM VERKOCHT

Timorplein 14-II

€ 235.000 k.k.

Timorplein 14-II

WONEN IN DE INDISCHE BUURT

Ideaal starters appartement van 41 m2 met balkon, Frans balkon, ruime berging en afgekochte erfpacht, gelegen in hip en trendy Oost.

Doordat de doorzon woonkamer van deze woning aan de voorzijde op het zuiden ligt, is de woning heel licht en zonnig (tot 17.00 uur). Het vrije uitzicht op het plein (geen directe overburen) in combinatie met de ligging zorgt ervoor dat het Franse balkon optimaal benut wordt en de zon altijd naar binnen schijnt.


Indeling:
Gemeenschappelijk entree, trap naar tweede verdieping.
Entree, hal, woonkamer met aan de voorzijde een Frans balkon (zuid) en een vrij en weids uitzicht op het plein. Aan de achterzijde is een open keuken voorzien van inbouwapparatuur, en er is middels openslaande deuren toegang tot het balkon. Het balkon is 3 m2 en gelegen op het noorden.
De slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen, en heeft een inbouwkast met cv-ketel en een vaste (garderobe)kast. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel en een toilet. Op de vierde verdieping is een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droger.

Omgeving:
De woning ligt in de Indische Buurt in stadsdeel Oost. Deze wijk is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest hippe buurten van Amsterdam. Alle voorzieningen voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen zijn in de nabije omgeving. De gezellige Javastraat en het Javaplein liggen op loopafstand, net als het Oosterpark, het Flevopark en het Beukenplein. In deze buurt zijn vele leuke restaurants zoals het Badhuis, restaurant Wilde Zwijnen, bar Basquiat, Hartje Oost, café LouieLouie, de Biertuin, the Walter Woodbury Bar, Studio K en Brouwerij 't IJ.

Bereikbaarheid:
Er is een zeer goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer , trams en bussen zijn op loopstand. Het Muiderpport station is binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Met de auto is er een goede aansluiting naar de ringweg A-10.
Parkeren kan in de straat middels een parkeervergunning, momenteel is er geen wachttijd.

Bijzonderheden:
- NEN 2580 meetrapport met plattegrond aanwezig
- Geen directe overburen aan de voorzijde, vrij uitzicht en privacy
- Actieve VVE, bestaande uit 4 leden
- Professioneel beheerd door Het VVE'tje
- Ruime berging op de 4e verdieping (7 m2)
- Dubbel glas (voorzijde kunststof kozijnen, achterzijde houten kozijnen)
- Laminaatvloer
- Erfpachtcanon is afgekocht tot 28 februari 2053
- Centrale ligging aan een groot plein
- Openbaar vervoer op loopafstand
- Goede aansluiting naar de ringweg A-10
- Parkeren kan in de straat middels het vergunningstelsel
- Oplevering in overleg, snelle levering is mogelijk

Erfpachtgegevens:
- Gemeentelijke erfpacht
- Algemene voorwaarden 2000
- Erfpachtcanon afgekocht tot 28-02-2053