AMSTERDAM VERKOCHT

Groen van Prinstererstraat 54-III

€ 435.000 k.k.

Groen van Prinstererstraat 54-III

Charmant en licht dubbel bovenhuis van 75 m2 met een goede indeling, twee balkons en de mogelijkheid voor het aanleggen van een dakterras. Dit alles gelegen in de populaire wijk Westerpark.

INDELING
Gemeenschappelijk trappenhuis met eigen entree op de tweede verdieping. Interne trap naar de derde verdieping. Open hal met separaat toilet. Doorzon woonkamer met veel lichtinval door de ramen aan zowel de voor als achterzijde. Woongedeelte met openslaande deuren naar het franse balkon aan de voorzijde. Half open keuken met drie deuren naar het balkon aan de achterzijde. De moderne keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur.
Vaste trap naar de vierde verdieping. Hier bevinden zich twee goede slaapkamers. De ruime badkamer is voorzien van natuurlijk licht, een wastafelmeubel, WC, inloop douche en ligbad.

VVE
De servicekosten bedragen €100 per maand. De VvE bestaat uit 3 leden en is gezond en actief. Onlangs is er groot onderhoud uitgevoerd aan het pand. Op dit moment zit er ruim € 5.000,= in kas.

BIJZONDERHEDEN
Het appartementsrecht staat op eigen grond.
Twee balkons
Mogelijkheid voor het aanleggen van een dakterras
Twee goede slaapkamers
Goed indeling en veel lichtinval

GROND
Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!

OMGEVING
De Groen van Prinstererstraat ligt in de populaire wijk Westerpark. Deze mooie buurt staat bekend om de authentieke Amsterdamse uitstraling en de diversiteit aan voorzieningen. In de nabije omgeving bevinden zich vele gezellige cafës, restaurants, speeltuinen, supermarkten, sportvoorzieningen, en winkels. De Jordaan en grachten zijn op loopafstand te bereiken alsmede de Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat, al jaren de leukste winkelstraat van Nederland. En verder slechts op enkele minuten loopafstand het cultuurcentrum het Westergasterrein. Het openbaar vervoer is hier geregeld, op loopafstand bevinden zich diverse trams en bussen.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!