AMSTERDAM

Admiraliteitstraat 73

€ 425.000 k.k.

Admiraliteitstraat 73

4-KAMER APPARTEMENT, VEEL LICHT, 3 SLAAPKAMERS, TWEE ZONNIGE BALKONS, BERGING, AFGEKOCHTE ERFPACHT, OP TOPLOCATIE, RUSTIG GELEGEN BIJ HET OOSTENBURGERPARK


INDELING
Gemeenschappelijk entree, trap naar 3e verdieping. Entree, ruime hal met garderobe, berging, woonkamer met toegang tot balkon (zuidoost) aan de voorzijde, woonkeuken aan de achterzijde met inbouwapparatuur en eveneens toegang tot een balkon (west) en zicht op de groene binnentuin. Er zijn maar liefst drie goed bemeten slaapkamers met een rustige ligging. Daarnaast is er een badkamer met douche en aansluiting voor wasmachine / droger en een separaat toilet.
In de onderbouw is er nog een ruime berging.

OMGEVING
Deze buurt heeft een ideale ligging tussen het Oostelijke Havengebied en het oude centrum. De Admiraliteitstraat ligt op steenworp afstand van de bekende Czaar Peterstraat met leuke winkels, verschillende koffietentjes, traiteurs en restaurants. Twee jaar geleden heeft deze straat de prijs "leukste winkelstraat van Nederland" gewonnen. Tevens is winkelcentrum Brazilië om de hoek waar u een keur vindt aan winkels en supermarkten. Aan leuke horecagelegenheden in deze buurt is geen gebrek. Denk bijvoorbeeld aan; Roest met zijn stadsstrand, Frank's Smoke House, A Tavola, Brouwerij 't IJ met een heerlijk terras in de zon, Coffee & Friends, HappyHappyJoyJoy en Helena Primakoff. Maar ook het Tropenmuseum, Artis, het Oosterpark en het Funenpark zijn vlakbij. Ook is er een uitstekende basisschool en goede kinderopvang op loopafstand.

Kortom, dit appartement is ideaal voor een jong stadsgezin dat middenin de stad wil wonen maar toch in een kindvriendelijke omgeving.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zeer goed. Vrijwel om de hoek is tramlijn 7 die o.a. langs Carré, Rijksmuseum en Leidseplein rijdt of de bushalte met directe verbinding naar het Centraal Station. Met de auto bereikt u via de Piet Heintunnel zo de ring A10.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1990, goed geïsoleerd en voorzien van dubbel glas
- Oppervlakte wonen 84 m2
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar
- Erfpachtcanon afgekocht tot 31 januari 2041
- 3 slaapkamers met goede afmeting
- 2 balkons, dus ochtend-, middag-, en avondzon
- Ruime separate berging in de onderbouw
- Gezonde, actieve VVE
- Professioneel beheer, meerjarenonderhoudsplan aanwezig, positief kassaldo
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 118,86
- Veel lichtinval
- Gunstig gelegen aan de rand van het centrum
- Gelegen in een rustige straat die uitkomt op het Oostenburgerpark
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning
- Oplevering in overleg, kan snel

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!