Over ME

ME Makelaars

Meeuwisse Elsenburg Makelaars is een kantoor met enthousiaste en betrokken mensen met een grote passie voor alles dat met vastgoed te maken heeft en waar de specifieke wensen van de opdrachtgever altijd centraal staan.

ME Makelaars staat voor persoonlijke begeleiding en advies bij de aan- en verkoop van uw woning of bedrijfsruimte.

ME Makelaars is gespecialiseerd in de aan- en in de verkoop van particulier onroerend goed, zoals appartementen, eengezinswoningen, herenhuizen, villa's enzovoort.
Ook in het bedrijfsmatige onroerend goed kennen wij goed de weg.

Woningmakelaardij

ME Makelaars is specialist op het gebied van aankoop begeleiding, verkoop begeleiding en taxaties in Amsterdam en omstreken. We zijn er trots op om jaar in jaar een van de best verkopende makelaarskantoren van Amsterdam e.o. te zijn.
ME Makelaars bedient zijn opdrachtgevers altijd op een professionele wijze met veel passie, enthousiasme en deskundigheid, we doen het graag en we doen het goed!

Bedrijfsonroerend goed

ME Makelaars is ook een deskundig en goed geinformeerde partner voor professionele opdrachtgevers en beleggers, zoals projectontwikkelaars. Wij houden continu de vinger aan de pols van de bedrijfsonroerendgoed markt, zijn goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en van alle juridische en fiscale aspecten.
ME Makelaars deelt deze kennis graag met u.

Veilingen

Wilt u aan- of verkopen op de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling?
ME Makelaars heeft een zeer ruime ervaring op dit gebied en staat u hierbij dan ook graag terzijde.

Taxaties

Een taxatie is een exacte bepaling van de waarde van uw woning en er zijn diverse redenen waarvoor u een taxatierapport nodig zou kunnen hebben, denkt u hierbij aan:

  • Financiering van uw nieuwe woning
  • Over sluiten van de lopende hypotheek
  • Erfenis / nalatenschap
  • Belasting
  • Boedelverdeling

Als kantoor zijn wij aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en MVA (Makelaars Vereniging van Amsterdam). ME Makelaars is ook aangesloten bij Vastgoedcert en het NWWI (Nederlandse Woning Waarde Instituut).