OUDERKERK AAN DE AMSTEL VERKOCHT

Achterdijk 39-B

€ 825.000 k.k.

Achterdijk 39-B

WONEN AAN DE AMSTEL!

Charmant vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht over de Amstel en mogelijkheid voor een eigen steiger voor de deur.
Deze woning ligt op een unieke locatie en is volledig naar eigen inzicht in te delen om zo uw droomhuis te creëren.

INDELING
De lichte en speelse entree is toegankelijke via twee buitendeuren op verschillende niveaus. In de hal is een toilet met fonteintje. Via de open trappen zijn de andere vertrekken te bereiken. Royale living op de begane grond. Op dit moment is de ruimte voorzien van garagedeur, er is een vergunning afgegeven voor het plaatsen van een kozijn met glas. Naast de woonkamer is een ruime werkkamer.
De eerste verdieping is op dit moment één grote open ruimte voorzien van compacte keuken en naastgelegen badkamer met wastafel, douche en WC. Aan de voorzijde bieden de openslaande deuren fantastisch uitzicht vrij uitzicht over de Amstel. Op deze verdieping zijn gemakkelijk drie goede slaapkamers te creëren.
Het souterrain met een plafondhoogte van 2.38 m is volledig naar eigen wensen in te delen. De ruimte is voorzien van mechanische ventilatie. De vloer is gecoat en voorzien van vloerverwarming. De laatste twee plattegronden betreffen een impressie van een door koper te realiseren mogelijke indeling.

GROND
De woning staat op eigen grond!

OMGEVING
De woning is prachtig gelegen aan de autoluwe zijde van de rivier de Amstel op slechts een paar minuten van het pittoreske dorp Ouderkerk aan de Amstel. De woning is verder 2 kilometer verwijderd van de stadsgrens van Amsterdam en 15 minuten fiets afstand van de Arena en het WTC. De Zuidtangent is de snelle busverbinding vanuit Ouderkerk en zijn de uitvalswegen (A2/A9/A/10) in de directe nabijheid.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!