ABCOUDE VERKOCHT

Gein-Noord 34

€ 1.250.000 k.k.

Gein-Noord 34

Prachtige woonboerderij met paardenstal gelegen aan het riviertje het Gein. Een heerlijk woonhuis van circa 240m2 bvo met wel liefst 5 slaapkamers, een grote living met woonkeuken, open haard en aan drie zijden ramen dus altijd licht en zon van alle kanten op een werkelijk unieke plek. U woont midden in beschermd natuurgebied maar toch dichtbij de stad Amsterdam en het dorp Abcoude met scholen, winkels en zelfs een treinstation. De huidige eigenaren hebben een kippenren en hadden vroeger zelfs eigen paarden. De paardenstal wordt nu gebruikt als opslag maar kan ook worden verbouwd tot een werk/atelier ruimte of zelfs een gastenverblijf. Het woonhuis telt meerdere tuinen en terrassen en heeft zelfs een weiland aan de achterzijde voor bijvoorbeeld paarden, schapen of speelweide.

INDELING
Begane grond
Entree aan de zijkant van de boerderij, hal met WC en gang naar alle vertrekken inclusief trappenhuis. Aan de voorzijde de ruime woonkamer, met aan drie zijde ramen met vrij uitzicht. De moderne open keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. In het midden van het huis bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde een grote ruimte die nu in gebruik is als werkruimte, garage, opslag en wasruimte. Boven deze ruimte bevindt zich nog een vliering met bergruimte en de cv ketel.

Eerste verdieping
Via vaste trap naar de overloop op de eerste verdieping met veel bergruimte. Riante slaapkamer aan de voorzijde en een ruime slaapkamer aan de achterzijde.

BIJGEBOUWEN
Paardenstal die eventueel verbouwd kan worden als kantoor aan huis of als gastenverblijf.
Diverse schuurtjes in de tuin nu in gebruik als bergruimte, garage en kippenren.

BIJZONDERHEDEN
Eigen grond
Totale perceel grootte van maar liefst 30 are en 60 centiare (3060m2)
Bruto vloeroppervlakte van de boerderij 244,70m2
Gebruiksoppervlakte 175,50m2
Bruto vloeroppervlakte paardenstal 44,6m2
Vele mogelijkheden om de woonruimte te vergroten
Open haard
Vrijstaande boerderij met paardenstal
Diverse bijgebouwen
Fijn zonneterras en een mega tuin rondom met prachtig uitzicht over de weilanden
Oplevering in overleg.

OMGEVING
Prachtig natuurgebied tussen Driemond en Abcoude aan het riviertje het Gein. Vrije doorgang richting Amsterdam of naar de Vecht, Loosdrechtse Plassen en Vinkeveense Plassen. 15 minuten van Amsterdam vandaan en dan toch zo landelijk wonen!
Kenmerkend voor Abcoude is de landelijke ligging en de tal van activiteiten en voorzieningen, die het dorp rijk is. Diverse winkels en speciaalzaken, cafés en restaurantjes, trein en busverbindingen, kinderopvang, crèches en basisscholen, maneges, sportverenigingen en golfbanen geven Abcoude kleur en een fijn woonklimaat. De landelijke ligging wordt gekenmerkt door het vele groen, authentieke riviertjes, landerijen en fraaie fietsroutes. Treinstation in Abcoude en metrostation Gein op fietsafstand.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!