AMSTERDAM

Wethouder Ed. Polakstraat 15

€ 300.000 k.k.

Wethouder Ed. Polakstraat 15

Goed ingedeeld vierkamer-hoekappartement van ruim 78m² gelegen op de tweede verdieping met heerlijk balkon op het Zuid-Westen. Het appartement is keurig onderhouden, heeft veel lichtinval en heeft een ruime berging op de begane grond verdieping.

INDELING
Algemeen trappenhuis, entree op de tweede etage, ruime hal met toegang tot bijna alle vertrekken. Aan de Noordzijde bevinden zich twee goed bemeten slaapkamers . Aan de Zuidzijde (zonzijde) treft u de woonkamer met open keuken aan die toegang geeft tot het ruime balkon die op het Zuid-Westen is gelegen. De derde slaapkamer geeft ook toegang tot dit balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche, wastafelmeubel, designradiator en natuurlijk licht van een bovenraam. Verder heeft het appartement een separate WC met fontein, bergruimte, een cv kast en een inbouwkast voor een wasmachine met droger. In de onderbouw van het appartementencomplex zit nog een aparte berging van circa 7m2.

BIJZONDERHEDEN
Woonoppervlakte 78 m² NEN 2580
Bouwjaar 1985
Ruim balkon gelegen op het Zuid-Westen
Ruime gelegenheid tot gratis parkeren
Berging van 8m² op de begane grond
Actieve Vereniging van eigenaren, beheerd door Pro VvE beheer
Maandelijkse servicekosten EUR 151,- per maand
Het appartement staat op gemeentelijke erfpacht, de erfpachtscanon is vooruitbetaald tot 28 februari 2035
Aanvraag voordelige eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd!

OMGEVING
Het complex Wethouder Ed. Polakstraat bevindt zich in een rustige woonwijk. Door de vele bomen en het groen waant u zich niet in de drukte van de stad, maar toch ligt de binnenstad van Amsterdam op slechts tien minuten afstand met de metro. In de buurt treft u de Gaasperplas en het Bijlmerpark, waar u heerlijk kunt recreëren. Nabij het riviertje het Gein met haar prachtige fietsroute naar de dorpjes Abcoude en Baambrugge.
Uw dagelijkse boodschappen haalt u in het winkelcentrum Gein, op de markt en bij de vele buurtwinkels. Iets verder weg ligt winkelcentrum 'De Amsterdamse Poort', waar u meer dan 180 winkels aantreft. Het Pathé theater draait dagelijks vele films en AFAS Live is het podium voor vele nationale en internationale artiesten. Het appartementencomplex ligt gunstig ten opzichte van diverse snelwegen, waaronder de A10, A9, A2 en het openbaar vervoer.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!