AMSTERDAM VERKOCHT

Rustenburgerstraat 144-A

€ 400.000 k.k.

Rustenburgerstraat 144-A

LICHT EN ZONNIG 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

Licht en zonnig driekamerappartement van 54 m2 in de geliefde Pijp. Het appartement op de eerste verdieping heeft een zonnige woonkamer met Frans balkon, half-open keuken, twee slaapkamers, en een berging. Daarnaast zijn er 2 ruime panoramaliften aanwezig in het complex. Bij dit appartement is er mogelijkheid om een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder te kopen.


INDELING
Gezamenlijk entree en hal met camerabeveiliging en video-intercom, trap en lift naar eerste verdieping. Via een galerij met uitzicht op de binnenplaats is de entree bereikbaar.

Entree, hal met garderobe, zonnige woonkamer aan de voorzijde met half-open keuken en grote raampartijen met openslaande deuren naar Frans balkon op het zuiden. Door de hoekligging geniet de keuken direct daglichttoetreding via het extra raam aan de zijkant. De ruime master bedroom is aan de achterzijde gelegen en heeft aan twee zijden lichtinval. De kleinere slaapkamer is nu in gebruik als kinderkamer maar is ook een ideale studeer-/werk- of logeerkamer.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met meubel, er is een separaat toilet met fontein. Daarnaast is er in de hal een riante berging met cv-ketel, mechanische ventilatie (2015) en aansluitingen voor wasmachine en droger.


PARKEERPLAATS
De eventueel bij te kopen parkeerplaats is gelegen in de ondergelegen parkeerkelder met camerabeveiliging. Het betreft een bovenplaats die heel gunstig recht tegenover de toegangsdeur (van binnenuit) ligt. Deze plaats is niet geschikt voor hogere auto's / SUVs. De servicekosten voor de parkeerplaats bedragen € 28,91 per maand.
De vraagprijs voor de parkeerplaats bedraagt € 55.000,-.


“Quartier Latin” is een hoogwaardig appartementencomplex in 19e eeuwse bouwstijl met open binnenhof en twee panoramaliften. Het complex (eigen grond), bestaande uit 88 woningen met berging, 18 bedrijfsruimten en 76 parkeerplaatsen is in 2005 gebouwd en ligt centraal in de gewilde buurt De Pijp. Op de begane grond van dit complex zitten instanties op het gebied van gezondheidszorg, zoals een huisarts en een apotheek.
Bij verkoop van de parkeerplaatsen worden deze altijd eerst aan de bewoners van het complex aangeboden.


OMGEVING
De Pijp staat bekend om z’n vele gezellige cafés en restaurants. Er zijn veel leuke en diverse winkels in de omgeving, de Van Woustraat, de Albert Cuypmarkt, de Amstel en het Sarphatipark zijn op enkele minuten loopafstand te bereiken.
De woning ligt dichtbij het Van Ostade theater en een kinderboerderij. Het centrum van Amsterdam (onder andere de Stopera en Carré) ligt op 5 minuten fietsen. De Rustenburgerstraat werd in 1878 aangelegd op het Rustenburgerpad, die leidde naar de toenmalige buitenplaats “Rustenburger” uit 1620.

Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met de auto naar de diverse uitvalswegen.

BIJZONDERHEDEN
- eigen grond
- twee slaapkamers
- veel zon- en daglichttoetreding
- NEN 2580 ingemeten, meetrapport beschikbaar
- energielabel A
- goed onderhouden complex met lift
- zeer gezonde en actieve VvE, professioneel beheerd door Munnik VVE Beheer
- meerjarenonderhoudsplanning aanwezig
- servicekosten in 2019: € 84,04 per maand
- huismeester (2 middagen per week aanwezig)
- dubbel glas
- oplevering in overleg, voorkeur 30 september 2019


ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!


Toelichtingsclausule NEN-2580:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.