AMSTERDAM

Valkenburgerstraat 176-I

€ 1.450 p.m.

Valkenburgerstraat 176-I

Zeer goed ingedeeld 2-kamerappartement van 44 m2 met een ruime slaapkamer, balkon en berging/kamer van 8 m2 op de zolderverdieping! Dit alles gelegen op een fantastische locatie in het centrum, om de hoek van het Waterlooplein.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1450,- per maand, exclusief gas, water en elektra, inclusief servicekosten.
Huurder dient een waarborg te stellen van 1 maand huur.

INDELING
Eigen entree op de eerste verdieping. Gang separate WC en praktische kast met aansluiting voor wasmachine en droger. Royale woonkamer met een handige inbouwkast. Aan de achterzijden van het appartement bevindt zich een ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon van 5m2. Tevens aan de achterzijden is de keuken, die voorzien is van alle gewenste inbouw apparatuur. Centraal gelegen is de badkamer met wastafel en inloopdouche. Op de bovenste verdieping van het gebouw is een berging van 8m2.

OMGEVING
De Valkenburgerstraat is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Amsterdam. Het Waterlooplein, de Nieuwmarkt, Stopera, Artis en de Dam liggen op een steenworp afstand. Het appartement is zeer goed te bereiken per ov (tram, bus, metro) en het Centraal Station is gelegen op 5 minuten loopafstand. Met de auto bent u zo op de A-10 d.m.v. de IJ-tunnel.

BIJZONDERHEDEN:
Zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam
Zeer ruime slaapkamer
Balkon aan de achterzijde
Berging/kamer op zolder van 8m2

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!

ENGLISH VERSION BELOW
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------