AMSTELVEEN

Jan Benninghstraat 44

€ 650.000 k.k.

Jan Benninghstraat 44

Zeer charmant en goed onderhouden eengezinswoning van 102 m2 met maar liefst vier slaapkamers, grote dakopbouw, moderne open keuken, voortuin én een gezellige achtertuin. Gelegen in de lommerrijke en kindvriendelijke wijk Elsrijk.

INDELING
Middels de voortuin bereikt u de eigen entree aan de straatzijde. U komt binnen in de hal met garderoberuimte, toilet en meterkast. Toegang tot de royale doorzon woon/eetkamer met moderne open keuken. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer en granieten aanrecht. Dubbele deuren naar de gezellige achtertuin voorzien van een stenen schuur. Vaste trap in de hal naar de eerste verdieping.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers, een separate toilet en een heerlijke badkamer.
Vaste trap naar de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING
Ruime overloop met aan de ene kant de wasruimte en aan de andere kant een studeer/werkhoek en toegang tot de vierde slaapkamer voorzien van twee grote ramen.

OMGEVING
De woning ligt in de gewilde wijk Elsrijk en dichtbij het Stadshart, diverse basis- en middelbare scholen in de directe omgeving, een variatie aan sportfaciliteiten en niet te vergeten het Amsterdamse Bos.
De bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als via de uitvalswegen A2 EN A9 is van hier uitstekend te noemen.

BIJZONDERHEDEN
- Goed onderhouden woning
- 102 m2 woonoppervlakte
- 4 slaapkamers
- Voortuin én gezellige achtertuin met stenen schuur
- Eigen grond
- Super buurt.

Graag maken wij een afspraak met u voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!