AMSTERDAM

Admiraal De Ruijterweg 455-2hg

€ 499.000 k.k.

Admiraal De Ruijterweg 455-2hg

Sfeervol en goed onderhouden 3 kamerappartement met zonnige loggia op het Zuid-Westen. Dit waanzinnig goed ingedeeld appartement van 75 m2 heeft een doorzon-woonkamer, twee goed bemeten slaapkamers en ligt in de levendige buurt Bos en Lommer nabij het Westerpark.

INDELING
Entree op de tweede verdieping, hal die met alle vertrekken in verbinding staat.
Via paneeldeur naar de doorzonwoonkamer. Aan de voorzijde het zitgedeelte met erker die uitzicht biedt over de hele straat. Aan de achterzijde de eetkamer met open keuken. De moderne keuken komt uit 2019 en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en afgewerkt met een composiet aanrechtblad. De loggia is bij de eetkamer bijgetrokken maar kan eenvoudig door middel van het plaatsen van een kozijn weer teruggebracht worden in de originele staat. De ligging is perfect (Zuid-Westen).
Een grote slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. De moderne en ruime badkamer met openslaande ramen, WC, wastafelmeubel en ligbad/douche . Bij de entree van de badkamer bevindt zich nog een wasruimte. Door de gehele woning ligt een prachtige eikenhouten vloer.

BIJZONDERHEDEN
75m2 woonoppervlakte (NEN-2580)
Bijzonder goed ingedeeld appartement met doorzonwoonkamer.
De loggia/balkon kan door het plaatsen van een kozijn weer in gebruik genomen worden.
Prachtige eikenhouten vloer door gehele woning
Energielabel D
Dubbelglas gehele woning (zelfs drielaagsglas aan de voorzijde)
Gemeentelijke erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt 339,22. Deze kan voor het eerst worden herzien per 01-08-2049
Aanvraag overstap gunstige voorwaarden eeuwigdurende erfpacht op tijd aangevraagd.
Koper kan kiezen voor het betalen van een jaarlijkse canon na 2049 of voor eeuwigdurend afkopen.
De bedragen zijn € 437,02 (excl. inflatie) per jaar of eenmalig € 8.228,= voor het afkopen na 2049.
Er is een actieve VvE bestaande uit 4 leden
Er is ook een meerjarenonderhoudsplan opgesteld en de maandelijkse bijdrage is € 97,07 per maand
De VvE is gezond en heeft ruim € 12.000,= in kas
Het buitenschilderwerk van het gehele pand is in 2020 gedaan

OMGEVING
Het appartement is gelegen in de populaire buurt Bos en Lommer nabij het Westerpark. De straat en buurt kenmerken zich als een rustige doch hippe omgeving met brede stoepen. De ligging is zeer centraal; veel leuke horeca, diverse OV verbindingen om de hoek en binnen een minuut op de Ring A10 en station Sloterdijk. Oud West zit vol met leuke winkeltjes, cafeetjes en restaurants. In de nabije omgeving liggen het Erasmuspark en het Westerpark. De nabije Admiralengracht biedt ruimte voor uw eigen bootje, waarmee u de grachten gemakkelijk kunt bereiken.

Uitstekend bereikbaar met o.a. tramlijnen en buslijnen voor de deur. Zowel Amsterdam Centraal en Amsterdam Sloterdijk liggen op fietsafstand. Met de auto bent u zo op de ringweg A10. Parkeervergunning en overloop vergunning zijn mogelijk.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!