AMSTERDAM

Peperstraat 13-H

€ 515.000 k.k.

Peperstraat 13-H

Hoogwaardig volledig gerenoveerd 3 kamer begane grond appartement van 76 m2 met leuke stadstuin in een rustig straatje midden in het centrum.

INDELING
Via de eigen entree aan de straatzijde komt u binnen in de hal met toegang tot de gang van waaruit u alle vertrekken kunt betreden. Aan de voorzijde is de ruime woonkamer met nog te plaatsen half open keuken voorzien van inbouwspots en dakraam. Twee slaapkamers van goed formaat aan de achterzijde. Één van de slaapkamers biedt toegang tot de achtergelegen stadstuin. Centraal gelegen in de woning is de luxe moderne badkamer voorzien van wastafel, ruime inloopdouche en vloerverwarming. Naast de badkamer is het separaat toilet met fonteintje. In de gang is tevens een praktische kast met aansluiting voor de wasmachine en droger en een ruime bergkast. De woning beschikt verder over een ondergelegen kelder van 21 m2 voorzien van ventilatie en verwarming, ideaal te gebruiken als wijnkelder.

KEUKEN
Het appartement wordt zonder keuken opgeleverd, de keuze is dan ook geheel aan de koper.

BIJZONDERHEDEN
- Volledig gerenoveerd appartement
- Nieuwe balklaag
- Nieuwe kozijnen
- Achtergevel opnieuw gevoegd
- Kelderbak geïnjecteerd en voorzien van ventilatie en verwarming
- Elektra vernieuwd
- Volledig geïsoleerd
- Hoogwaardige Douwes Dekker elegant licht eiken laminaat vloer
- Keuken door koper te plaatsen

VVE
De vereniging van eigenaren bestaat uit 2 leden en is ingeschreven bij de KvK. Op dit moment wordt het meerjaren onderhoudsplan opgesteld en de maandelijkse bijdrage berekend.

GROND
Het appartement is gelegen op eigen grond.

OMGEVING
De Peperstraat is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Amsterdam. Centraal gelegen, maar toch rustig wonen. De Nieuwmarkt, het Waterlooplein, Stopera, Artis en de Dam liggen op een steenworp afstand. Het appartement is zeer goed te bereiken per ov (tram, bus, metro) en het Centraal Station is gelegen op 5 minuten loopafstand. Met de auto bent u zo op de A-10 d.m.v. de IJ-tunnel.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.?Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!