AMSTERDAM

Sarphatistraat 82-D

€ 750.000 k.k.

Sarphatistraat 82-D

Achter een zeer statige en stijlvolle gevel gaan vijf hypermoderne appartementen schuil die volledig voldoen aan de huidige eisen en standaarden betreffende kwaliteit en wooncomfort. De locatie is uniek, middenin de Plantagebuurt, om de hoek van de Amstel en op de rand van het Centrum.

Het gehele pand is zowel intern als extern volledig onder handen genomen en is onder andere voorzien van een lift, nieuwe fundering en op alle fronten zeer hoogwaardig gerenoveerd.

ENTREE
De woning kan zowel via de lift, als via het trappenhuis worden bereikt. Ook hier zijn kosten noch moeite bespaard, luxe marmer bij de hoofdentree, een stijlvol bekleed trappenhuis met inbouwspots en een hypermoderne, geluidloze lift.

INDELING
Met de lift komt u vanaf de begane grond op uw eigen woonverdieping. Entree op de derde verdieping, hal met video intercomsysteem. Aan de voorzijde de royale woonkamer met drie grote, brede ramen, een gashaard en de aansluitingen voor de keuken. Centraal gelegen de badkamer, een separate kast voor de wasmachine- en droger, een stookruimte, alsmede een separaat toilet. Aan de achterzijde de master bedroom met openslaande deuren naar het terras. Het royale terras met een diepte van 1 meter 50 is op het zuiden gelegen. De tweede slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde.
Door de gehele woning ligt een prachtige eikenhouten visgraat parketvloer voorzien van vloerverwarming.

KEUKEN
De appartementen worden zonder keuken opgeleverd, de keuze is dan ook geheel aan de koper.

BADKAMER
De luxe badkamer is afgewerkt met een beige wand- en vloertegel, en is voorzien van twee douches welke worden afgesloten met een stoer zwart kozijn van staal, een dubbele wastafel met inbouwkranen en een op maat gemaakte spiegel met stalen omlijsting v.v. spiegelverwarming alsmede een heerlijk ligbad.
Daarnaast is er een separaat toilet welke in dezelfde stijl is afgewerkt.

RENOVATIE
Het appartement is onlangs kwalitatief hoogwaardig gerenoveerd inclusief nieuwe fundering. Zo zijn er nieuwe kozijnen en ramen met dubbel glas geplaatst. Zijn alle elektrische leidingen, bedradingen en installaties vernieuwd en is er een nieuwe HR combiketel geplaatst. Natuurlijk zijn ook alle aan- en afvoerleidingen van water en gas vernieuwd en ten aanzien van de akoestische en thermische isolatie van de vloeren, wanden en plafonds zijn doeltreffende maatregelen getroffen. Het gehele appartement is afgewerkt met glad stucwerk, een fraaie eiken visgraten lamelparket vloer, luxe hang- en sluitwerk, inbouwspots en alles is prachtig afgeschilderd.

SPLITSING
Het gebouw is inmiddels gesplitst in 5 appartementsrechten. De kleinschalige VvE omvat 5 leden. De servicekosten zijn op dit moment nog niet bekend en zullen, zodra alle appartementen verkocht zijn, worden vastgesteld door de nieuwe eigenaren zelf.

BIJZONDERHEDEN
Gelegen op eigen grond.
Vaste projectnotaris, Stouthart & Hilber notarissen.
Wanneer er sprake is van restitutie van de reeds afgedragen overdrachtsbelasting, komt dit 'voordeel' geheel en al ten goede van de verkoper.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!