AMSTERDAM

Binnen Vissersstraat 10-B

€ 599.000 k.k.

Binnen Vissersstraat 10-B

Dit charmante dubbele bovenhuis van 83 m2 ligt op een geweldige lokatie in de Jordaan in een rustig straatje tussen de Haarlemmerstraat en de Brouwersgracht. Het appartement met eigen entree aan de straatzijde beschikt over een royale woonkamer, een separate leefkeuken, twee zeer ruime slaapkamers én een zonnig dakterras.

INDELING
Eigen entree aan de straatzijde met verzorgd trappenhuis naar het appartement op de tweede verdieping. Hal met separaat toilet. Royale woonkamer aan de voorzijde. Leefkeuken aan de achterzijde met authentieke servicekast. De keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Trap naar de derde verdieping. Op deze verdieping bevinden zich twee uitzonderlijk ruime slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vide voor extra bergruimte. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde is er een vaste trap naar het dakterras. Dit terras ligt verscholen tussen het dak waardoor u hier heerlijk uit de wind zit en de hele dag van de zon kunt genieten! Het dakterras is voorzien van twee diepe bergkasten, in één van deze kasten hangt de CV ketel. De badkamer, centraal gelegen op de derde verdieping, is voorzien van wastafel, toilet en douche. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine.

VVE
Het betreft hier een kleinschalige VVE met 2 leden. De VVE is verzekerd en ingeschreven in de kamer van koophandel. Er is geen maandelijkse bijdrage.

GROND
Het appartementsrecht staat op eigen grond, dus geen erfpacht!

BIJZONDERHEDEN
- Twee laags bovenhuis midden in de Jordaan
- Zeer charmant
- Twee uitzonderlijk ruime slaapkamers
- Zonnig dakterras
- Eigen grond
- Rijksmonument (5886)
- Airbnb is niet toegestaan door de VVE
- Koper dient een nieuwe vloer te leggen in de keuken die voldoet aan de isolatie/geluidseisen (zie splitsingsakte artikel V lid 4.)

OMGEVING
Het appartement bevindt zich op een bijzondere lokatie in de Jordaan, want de straat zelf biedt een oase van rust. Binnen 1 minuut lopen zijn alle winkels en restaurants op de Haarlemmerstraat te bereiken en met 5 minuten wandelt u de Noordermarkt of Lindengracht op waar u meerdere malen per week een markt vindt. Het Centraal Station, met al haar openbaar vervoer mogelijkheden, ligt op wandel afstand.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan
de vermelde informatie enig recht worden ontleend.