AMSTERDAM

Marquette 5

€ 625.000 k.k.

Marquette 5

Zeer ruime drive-in woning van 164 m2 (waarvan 15,9 m2 garage) met een achtertuin op het zuiden in een rustige en kindvriendelijke buurt in Amsterdam-Buitenveldert. Een royale woning met ontzettend veel mogelijkheden!

INDELING
Eigen entree aan de straatzijde. Hal met garderobe. Gang met praktische kast voor de wasmachine en droger. Twee kamers aan de achterzijde, beiden met toegang tot de tuin op het zuiden. Tuin uit te breiden met adoptiegroen van de gemeente. Garage voorzien van elektra.
Eerste verdieping. Overloop met WC en fonteintje. Zeer ruime doorzon woon/eetkamer met aan de achterzijde toegang tot het balkon. Separate keuken aan de voorzijde, aansluitend is een bijkeuken gecreëerd door het balkon bij de woning te trekken.
Tweede verdieping. Overloop met WC en fonteintje. Op deze verdieping bevinden zich drie goed bemeten slaapkamers. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde met veel praktische vaste kastruimte en toegang tot het balkon. Twee slaapkamers aan de voorzijde. Centraal gelegen is de vernieuwde badkamer met wastafel en inloopdouche.

GROND
De half jaarlijkse erfpachtscanon bedraagt € 89,62. Het huidige tijdvak loopt tot 31-07-2034. Voorwaarden van de Gemeente Amsterdam 1937 zijn van toepassing. De erfpacht is eeuwigdurend afkoopbaar (tot 1 januari 2020 met zelfs korting van de Gemeente Amsterdam).

BIJZONDERHEDEN
Drive-in woning 164 van m2 (waarvan 148,2 m2 woonruimte en 15,9 m2 garage)
Veel mogelijkheden
Inpandige garage
Achtertuin op het zuiden
Achtertuin uit te breiden met adoptiegroen van de gemeente
Erfpacht eeuwigdurend afkoopbaar (tot 1 januari 2020 zelfs met korting van gemeente Amsterdam)
Uitbouw mogelijk tot 4 meter
Vergunning aanwezig voor het creëren van vier onzelfstandige woningen
In de koopakte zullen de volgende clausules worden opgenomen; ouderdomsclausule, asbestclausule, niet-zelfbewoningsclausule

OMGEVING
Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen (o.a. de International School) in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn op loopafstand gelegen. Tegenover vindt u de supermarkt "Jumbo" en het welbekende restaurant "La Brochette". In de buurt bevinden zich diverse buurtwinkels, en het moderne winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109en A-9). Tevens zijn Station WTC/ Zuid en RAI nabij gelegen.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!