AMSTERDAM

Roelof Hartplein 17-II

€ 1.300.000 k.k.

Roelof Hartplein 17-II

Prachtig dubbel bovenhuis van 147 m2 gelegen op de kop van Duivelseiland in Oud-Zuid met een weids uitzicht over het Roelof Hartplein, de van Baerlestraat en de Johan M. Coenenstraat. De woning beschikt over een doorzon woon/eetkamer met luxe open keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, meerdere balkons en een waanzinnig dakterras met dakhuisje!

INDELING
Entree op de tweede verdieping, hal met WC en fonteintje. Doorzon woon/eetkamer met aan de achterzijde het eetgedeelte met open woonkeuken met openslaande deuren naar het balkon die uitzicht biedt over de binnentuinen. De luxe keuken is voorzien van een kookeiland met alle gewenste inbouwapparatuur. Achterruimte met sfeervol zitje, perfect te gebruiken voor ontbijt/koffie of zelfs een borrel. Aan de voorzijde het zitgedeelte met een breed Frans balkon met verbluffend weids uitzicht over het plein en de straten.
Vanuit de woonkamer met vaste trap naar de voorzijde van de derde verdieping met overloop, WC met fonteintje en twee slaapkamers. De grote slaapkamer geeft toegang tot de luxe badkamer die voorzien is van vloerverwarming, een ligbad, inloopdouche en wastafel meubel met spiegelverwarming. Vaste trap naar het dakhuis met glazen deur die toegang biedt tot het fraai aangelegde dakterras met waanzinnig uitzicht over de hele stad.

Via de centrale overloop op de tweede verdieping met de originele trap naar de achterzijde van de derde verdieping bevindt zich nog een verrassing. Namelijk een super de luxe studio met keuken, badkamer en terras, die thans wordt gebruikt als gastenverblijf. Deze ruimte kan heel eenvoudig weer tot masterbedroom worden omgezet en toe worden gevoegd bij de andere slaapkamers op de derde verdieping, dan zou een vaste trap kunnen worden verwijderd . Zie plattegronden

VvE
De gezonde VvE bestaat uit 3 leden en wordt in eigen beheer uitgevoerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 250,-.
Er is een Mjop aanwezig.

EIGENDOM
Het pand staat op eigen grond, dus geen erfpacht!

BIJZONDERHEDEN
Dubbel bovenhuis van 147 m2 gelegen op de tweede en derde verdieping
Fantastische locatie in Oud-Zuid
Luxe gerenoveerd en goed onderhouden woning
Gastenverblijf met eigen entree en eigen voorzieningen (ook te gebruiken als masterbedroom of B&B)
3 slaapkamers
2 luxe badkamers
Meerdere balkons én een dakterras met dakhuisje

LOCATIE
Stadsdeel Oud Zuid nabij het Vondelpark, Stadsdeel de Pijp en het Museumplein. Deze buurt kenmerkt zich door de vele winkels, speciaalzaken en traiteurs, goede restaurants en gezellige terrasjes. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de supermarkten om de hoek, evenals diverse sportscholen en het Vondelpark. Verder zijn de winkelstraten P.C. Hooftstraat, Van Baerlestraat, het Museumplein en het Concertgebouw in de directe omgeving te vinden.
Er is een zeer goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Parkeren kan in de straat middels het vergunningstelsel.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging! Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!