AMSTERDAM VERKOCHT

Overtoom 186-HS

€ 1.325.000 k.k.

Overtoom 186-HS

Deze bijzondere begane grond woning op eigen grond is 2 jaar geleden zeer hoogwaardig en smaakvol verbouwd van voormalige (stads)garage tot luxe loft-woning. De woning bevindt zich in het populaire Oud-West aan de rand van het Vondelpark en op 5 minuten loopafstand van het Leidse- en Museumplein.

OMSCHRIJVING
Alle woon- en slaapvertrekken bevinden zich op de begane grond. De zeer riante woonkamer met open keuken is ca. 80 m2 en er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, een patio en een zonnige beschutte achtertuin. De binnentuin en de hoge plafonds (3,30 en 3m in de woonkamer en 2,7m in de slaapkamers) zorgen voor een lichte en ruimtelijke beleving. Op het platte dak van de achterbouw (2 jaar oud) is een groen dak gerealiseerd met sedum beplanting waar vooral omwonenden een prachtig uitzicht op hebben maar die er ook voor zorgt dat de slaapkamers in de zomer koel blijven. Het onderhoud van dit groene dak is voor de Vereniging van Eigenaren. De achterbouw en de schuttingen zijn afgewerkt met het duurzame en onderhoudsvrije Red Cedar.

De riante woonkeuken is voorzien van massief houten fronten, een Carrera marmeren kookeiland met bar en een Gaggenau teppanyakiplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging. De keuken is verder voorzien van een combi-magnetronoven, seperate stoomoven, grote koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, dubbele cooker en biedt daarnaast een prachtig uitzicht over de binnentuin

De 2 badkamers zijn uitgevoerd met mooie betonnen wasbakken en messing kranen en douchekoppen. Tevens is er een seperaat toilet aan de voorkant van de woning.

Alle puien zijn uitgevoerd in slank zwart staal van MHB met dubbele beglazing (HR++ en aan de voorzijde eveneens extra geluidsisolerend glas) met koudebrugonderbreking.
De gehele woning is voorzien van een houten vloer in hongaarse punt gelegd. Ook is door de gehele woning vloerverwarming aangebracht. Tussen de 1e verdiepingsvloer en het plafond is 60 cm Climacell isolatie aangebracht waardoor er nagenoeg geen geluidsoverdracht is tussen de begane grond en de woning op de eerste verdieping. Het mooie in metaal uitgevoerde schakelmateriaal is van Jung en alle verlichting is dimbaar.

KENMERKEN
Woonoppervlakte : bruto 150 m2, netto 140m2
Perceeloppervlakte : 214 m2
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamers
Oplevering : in overleg (flexibel)

VERENIGING VAN EIGENAREN
De (rijke) Vereniging van Eigenaren gelegen aan de Overtoom 184, 186 en 188 bestaat uit 12 appartementsrechten en heeft een reserve van ca. € 65.000,-. De service kosten voor de Overtoom 186 - huis bedragen € 118,- per maand. In het meer-jaren onderhoudsplan is voorzien dat volgend jaar de voorgevel wordt gereinigd en het houtwerk wordt geschilderd.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!

ENGLISH VERSION BELOW
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This magnificent ground floor house stands on own ground (freehold). 2 years ago this property was fully and tastefully renovated from a city garage to a luxurious loft. The house is located in Oud-West on the edge of the Vondelpark and a 5-minute walk from Leidseplein and Museumplein.

LAY OUT
The whole house is located on the ground floor. The spacious living room with open kitchen is around 80 m2. There are 2 bedrooms, 2 bathrooms, a patio and a sunny sheltered backyard. Because the ceilings in the living room and the bedrooms are so high it makes the house look more spacious. The spacious open kitchen is provided with a marble kitchen island with a bar, a built in teppanyaki cooker with an integrated extractor hood. The kitchen is also provided with a microwave oven, a steam oven, large refrigerator, and dishwasher and has access to the lovely indoor garden.

The two bedrooms are finished off with concrete sinks and showerheads. There is a separate toilet facing the front of the house. The whole property is provided with a wooden floor. Through out the whole house there is floor heating.

ASSOCIATION OF OWNERS
The association of owners of the Overtoom 186 consists of 12 apartment rights and has a reserve of €65.000,-. The service cost per month is €118, -. In the maintenance plan it states that the facade will be fully cleaned and the woodwork will be painted next year.

CHARACTERISTICS
-Gross 150m2 / net 140m2
-3 bedrooms
-Delivery flexible

GENERAL
We have thoughtfully composed all the information gathered for this apartment. However we are not liable concerning any information given, but the listed information given can be borrowed.

We would love to make an appointment to view this apartment with you!