AMSTERDAM VERKOCHT

Overtoom 334-II

€ 399.000 k.k.

Overtoom 334-II

Goed ingedeeld 3 kamerappartement van 67 m2 gelegen aan de Overtoom om de hoek van het Vondelpark met royale living, moderne open woonkeuken, twee slaapkamers en twee balkons. Het appartement beschikt tevens over een zeer ruime berging (17m2) op de zolderverdieping, voorzien van elektra en dakraam.

INDELING
Middels de gemeenschappelijke entree en het trappenhuis bereikt u de eigen entree op de tweede verdieping. Royale woonkamer met frans balkon en open keuken met veel kastruimte aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer bereikt u de eerste ruime slaapkamer aan de achterzijde. De gang biedt toegang tot alle andere vertrekken. De tweede slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde. Beide slaapkamers bieden toegang tot het balkon. In de gang zijn verder het separaat toilet met fonteintje, de badkamer voorzien van wastafel en douche en een bergkast met de aansluiting voor de wasmachine. Op de zolder bevindt zich een zeer ruime berging (17m2) voorzien van elektra en dakraam.

BIJDRAGE VVE
De verening van eigenaren bestaat uit 4 leden. De maandelijkse servicekosten bedragen €100. De VVE is actief en gezond.

BIJZONDERHEDEN
Eigen grond!
Goede indeling
Ruime berging op de vierde verdieping
Extra dubbel glas aan de voorzijde

OMGEVING
Stadsdeel (G)Oud-West in de de populaire Helmersbuurt, deze biedt een schat aan leuke horeca gelegenheden.
Op loopafstand bevinden zich onder andere de Figurantenbar, Dikke graaf, Golden Brown Bar, Forno en Lab111 en niet te vergeten de razend populaire Foodhallen.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de vele winkels op de Constantijn Huygensstraat, de Jan Pieter Heijestraat en de Overtoom (o.a. Ekoplaza, AH, Etos, Blokker en Kruidvat). Vanuit de woning bent u zo de stad uit, maar ook zo de stad in en er is altijd genoeg parkeerplek om uw auto te parkeren.
De entree van het Vondelpark ligt aan de overkant en met het openbaar vervoer om de hoek bent u binnen 5 minuten in het centrum van Amsterdam.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!