AMSTERDAM

De Kempenaerstraat 26-h

€ 375.000 k.k.

De Kempenaerstraat 26-h

BEGANE GRONDWONING MET TUIN EN STUDIO

Superleuk 2/3 kamer appartement op de begane grond met een studio en tuin op het westen, op loopafstand van de Jordaan en het Westerpark.

INDELING
Entree, hal met garderobe, berg-/meter kast onder de trap, woonkeuken aan de voorzijde voorzien van massief kersenhouten aanrechtblad, 6-pits Bertazzoni gasfornuis met brede oven, vaatwasmachine (nieuw, Wirlpool), dubbele spoelbak met professionele spoelkraan (Smeg), woonkamer met ensuite schuifdeuren naar de serre. Vanuit de serre is er toegang naar de slaapkamer en middels openslaande deuren naar de tuin. De slaapkamer heeft voldoende ruimte voor een walk-in-closet of een babykamer. De badkamer is voorzien van een ruime regendouche, een wastafel met meubel en grote spiegel, een toilet en aansluitingen voor wasmachine en droger. Zowel vanuit de slaapkamer als de woonkeuken is er toegang naar de badkamer.

De zonnige tuin is 27 m2 en gelegen op het westen. In de tuin is een ruime, goed geisoleerde studio van 14 m2 die ook gebruikt kan worden als gastenverblijf of werkruimte. Deze ruimte is voorzien van een laminaatvloer, twee lichtkoepels, elektra en dubbel glas.

Het appartement is een aantal jaar geleden gerenoveerd waarbij ook de voorzieningen zoals elektra en cv zijn vernieuwd.


OMGEVING
Het appartement is gunstig gelegen in de Staatsliedenbuurt. Het Westerpark, het Frederik Hendrikplantsoen, het populaire Hugo de Grootplein, de Jordaan en de Hallen zijn in de directe omgeving gelegen. Er zijn diverse leuke horecagelegenheden en delicatessen winkels. In de Jordaan is elke maandag en zaterdag markt op o.a. de Westerstraat, Lindengracht en de Noordermarkt.

Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en naar de uitvalswegen (S103 en ring A-10).

BIJZONDERHEDEN
- bouwjaar 1917
- eigen grond
- twee slaapkamers en een ruime studio (14 m2)
- NEN 2580 ingemeten, meetrapport beschikbaar
- de woning is voorzien van vloerverwarming
- actieve VVE, bestaande uit 4 leden
- maandelijkse servicekosten bedragen € 66,- per maand
- oplevering in overleg


ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!

Toelichtingsclausule NEN-2580:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.