AMSTERDAM

Nicolaas Maesstraat 78-III

€ 675.000 k.k.

Nicolaas Maesstraat 78-III

Uiterst luxueus en volledig gerenoveerd 3 kamerappartement van 73 m2 gelegen in een zeer statig pand in het Museumkwartier met een zeer royale living voorzien van eiken visgraat parketvloer en een extra diep balkon. In de goed doordachte layout is elke m2 optimaal benut en heeft geresulteerd in een perfecte indeling!

Dit top appartement is gelegen in de geliefde Museumpleinbuurt nabij het Vondelpark en heeft een volledige metamorfose ondergaan en is met veel aandacht, liefde, zorg en oog voor detail gerenoveerd.

RENOVATIE
Zoals u in uw zoektocht wellicht gemerkt zult hebben is dat het begrip 'volledig gerenoveerd' een nogal rekbaar begrip is in de woningmarkt, echter op dit prachtige appartement en ook op de rest van het gebouw is het terecht van toepassing, wat daar mee bedoeld wordt, is hier ten uitvoer gebracht!
Om u een idee te geven van wat hier zoal heeft plaatsgevonden treft u hieronder een kleine greep uit de lange lijst van uitgevoerde werkzaamheden: lood en zinkwerk nieuw, dakisolatie nieuw, aan- en afvoerleidingen nieuw, bedrading & behuizing elektra nieuw, isolatie vloeren, plafonds en voorzetwanden nieuw, deuren en kozijnen nieuw, hardhouten kozijnen met draai-/kiepramen nieuw, cv-installatie en HR-combiketel nieuw, gas en waterleidingen nieuw, stuc- en schilderwerk nieuw, schilderwerk buiten nieuw, hang en sluitwerk nieuw, werkelijk alles is bijna nieuw!

INDELING
Via het fraaie trappenhuis met inbouwspots in de wanden naar de voordeur op de derde verdieping. Entree, hal met garderobe, WC met fonteintje en inbouwkast voor wasmachine en droger. Aan de achterzijde twee slaapkamers waarvan de Masterbedroom toegang biedt tot het extra diepe balkon. De badkamer is voorzien van dubbele stortdouche, wastafelmeubel met dubbele kranen en handdoek radiator. Royale woonkamer met aansluitingen voor de keuken aan de straatzijde.

De afwerking in deze woning is zeer luxe. De badkamer en de WC zijn in dezelfde stijl gerenoveerd, door de gehele woning ligt een prachtige houten visgraatvloer en er is gebruik gemaakt van luxe hang- en sluitwerk.

KEUKEN
Het enige waarin de keuze aan de koper wordt overgelaten. Het kiezen, het aanschaffen en het laten plaatsen van de keuken is voor rekening van de koper.

NOTARIS
In verband met de recente (wijziging) splitsing is er een zogenaamde vaste 'project' notaris aangewezen alwaar de koopakte zal worden opgesteld. Het betreft hier het kantoor van Seinstra en Van Rooij Notarissen, te Amsterdam.

BIJDRAGE VVE
De kleinschalige VVE bestaat uit 4 leden, de servicekosten zijn nog niet bekend en zullen zodra alle appartementen verkocht zijn worden bepaald door de nieuwe eigenaren zelf. De vve zal professioneel worden beheert door INXXX vastgoed.

BIJZONDERHEDEN
Eigen grond
Het gehele appartement is voorzien van een schitterende eiken visgraat parketvloer.
Extra diep en breed balkon ligging noord west.
Statig pand met hoge plafonds
Extra geïsoleerde vloeren
Top locatie in Oud-Zuid midden in het Museumkwartier, nabij Vondelpark, Museumplein en de bekende winkelstraten
Het bovenhuis is in 2017 met bouwvergunning gewijzigd in 3 appartementsrechten

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan
de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!