AMSTERDAM VERKOCHT

Weesperzijde 100-HS

€ 1.650.000 k.k.

Weesperzijde 100-HS

Volledig naar eigen smaak te verbouwen twee laags benedenhuis van 221 m2 met riante achtertuin op een unieke locatie aan de Weesperzijde met vrij uitzicht over het water van de Amstel.

Alle voorbereidingen zijn getroffen zodat de koper direct met de verbouwing kan beginnen. De fundering is volledig vernieuwd, de achterpui is vervangen, de bel etage is voorzien van nieuwe gips plafonds, de rioleringen zijn aangelegd.

Plattegronden en visuals zijn ter beeldvorming voor de mogelijk te creƫren indeling en afwerking.

GROND
Eigen grond, dus geen erfpacht!

LIGGING
De Weesperzijde ligt aan de oostelijke oever van de Amstel. Deze lommerrijke straat wordt gekenmerkt door monumentale 19e eeuwse panden. Aan de kade liggen diverse bekende cafes en restaurants, zoals Hesp, de Ysbreeker, Girassol en Weesper, waarvan de meeste met een heerlijk terras aan het water. Het openbaar vervoer is hier goed geregeld, op loopafstand bevinden zich diverse trams en bussen en het treinstation Amstel ligt om de hoek. Het centrum is met slechts enkele minuten fietsen te bereiken.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!