BADHOEVEDORP VERKOCHT

Kamerlingh Onneslaan 92

€ 435.000 k.k.

Kamerlingh Onneslaan 92

Ruim en licht twee onder één kap woning met een uitgebouwde woonkamer, aangebouwde kantoorruimte en aanpalende garage met carport, zonnige diepe achtertuin en voortuin.

INDELING
Voortuin, carport met garage en entree. Hal met WC en toegang tot de woonkamer. Woonkamer aan de voorzijde, eetgedeelte aan de achterzijde. Half open keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Toegang tot de royale en fraai aangelegde achtertuin met houten tuinhuis. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de garage met aangrenzende wasruimte en kantoor.
Trap in de hal naar de eerste verdieping. Slaapkamer aan de achterzijde met naastgelegen badkamer voorzien van wastafel, WC en douche. Slaapkamer aan de voorzijde met naastgelegen badkamer voorzien van wastafel en douche.
Trap naar de tweede verdieping. Overloop met toegang tot de ruime zolderkamer voorzien van dakkapel en dakraam.

KENMERKEN
- Voorzien van dubbel glas.
- CV-ketel eigendom.
- Dakkapel Achterzijde.
- Zonnige achtertuin, 16 meter diep op het westen.
- Houten tuinhuis.
- Woonoppervlakte 128m2 NEN 2580 gemeten

OMGEVING
De woning is gelegen in het centrum van Badhoevedorp en in de directe omgeving treft u diverse voorzieningen zoals: openbaar vervoer, scholen en crèches en sportaccommodaties bovendien is er een goede aansluiting met de uitvalswegen A4, A9 en A10.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!