AMSTERDAM VERKOCHT

Karel du Jardinstraat 13-I

€ 400.000 k.k.

Karel du Jardinstraat 13-I

Charmant en goed onderhouden 3-kamer appartement van bijna 63m2 met luxe open keuken, twee goed bemeten slaapkamers, een balkon aan de achterzijde én de mogelijkheid voor het aanleggen van een dakterras! Dit alles is gelegen op eigen grond in een rustig stuk van de Pijp.

INDELING
Stenen buitentrap naar de eigen entree op de eerste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met open keuken aan de voorzijde. De luxe open keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Zijkamer die op dit moment is ingedeeld als eetkamer, hier is ook gemakkelijk een derde slaapkamer te creëren. Twee goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde. Beiden bieden toegang tot het balkon. Centraal in de woning is de badkamer voorzien van wastafel, toilet, bad/douche combinatie en aansluiting voor de wasmachine en droger. Naast de badkamer is het separate toilet met fonteintje. Bovendien heeft u de unieke mogelijkheid om aan de achterzijde een dakterras te creëren!

VVE
De VvE "Vereniging van Eigenaars Karel du Jardinstraat 13-boven" bestaat uit 3 leden en wordt intern beheerd. De servicekosten bedragen € 32,50,- per maand.

GROND
Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!

BIJZONDERHEDEN
- Oppervlakte appartement 62,4 m2 (conform nen 2580)
- Goede indeling
- Balkon aan de achterzijde (2,3 m2 conform nen 2580)
- Mogelijkheid voor het aanleggen van een dakterras aan de achterzijde
- Gelegen op eigen grond
- White wash eiken vloer
- Houten kozijnen met dubbel glas

OMGEVING
Stadsdeel Oud Zuid in de populaire buurt de Pijp, pal om de hoek van het Sarphatipark. Het appartement bevindt zich op een rustige stukje van de Pijp maar op loopafstand van de gezellige drukte van de Albert Cuyp markt, restaurants, winkels,etc. Tevens bevindt de ingang van de toekomstige Noord/Zuidlijn zich om de hoek.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!