Taxaties & Waardebepalingen

Taxaties & Waardebepalingen

Een deskundig oordeel van uw NVM specialist!

Of het nu gaat om de aan- of verkoop van onroerend goed, het verkrijgen van een hypotheek, boedelscheiding, voor de beoordeling van de juistheid van de gemeentelijke aanslag OZB, meningsverschillen met de fiscus enzovoorts...

De taxateurs van ME Makelaars staan voor u klaar om een professioneel taxatierapport (ook NWWI) te maken van uw object.

De meeste financiële instellingen vragen een uitgebreid taxatierapport waarin het getaxeerde object uitgebreid wordt omschreven en de waarde door de taxateur wordt onderbouwd. ME Makelaars is bevoegd en gecertificeerd om voor alle financiële instellingen te mogen taxeren. We kennen de regio en leveren u een leesbaar, betrouwbaar taxatierapport.

Wij zullen u altijd vragen waarom u een taxatie wilt laten verrichten. Het doel van een taxatie kan namelijk leiden tot verschillende soorten waarden van uw object. Wanneer duidelijk is wat voor taxatie u nodig heeft, maken wij een afspraak met u om het te taxeren object te inspecteren. Bij het uitvoeren van de taxatie is het wenselijk dat u de volgende documenten bij de hand heeft: het eigendomsbewijs, de kadastrale gegevens en zo mogelijk tekeningen van uw woning.