Styling & Organizing & Fotografie

Een rondje extra styling en een goede fotograaf kunnen wonderen doen voor de verkoop van een huis of appartement. Wij hebben een eigen ‘crew’ op dat gebied. De stylisten geven advies om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren en onze fotograaf maakt schitterende en waarheidsgetrouwe foto’s. Uw woning ziet er tiptop uit en we hebben de mooiste foto’s voor onze website en Funda. Een aanrader!

Styling & Organizing

We hebben het genoegen gehad om voor vele particulieren, projectontwikkelaars en woningcorporaties te mogen werken.

Met veel enthousiasme maken we van elk project iets bijzonders. Wat hebben wij te bieden?

  • Modelwoningen
  • Verkoop styling
  • Handgetekende plattegronden

Vastgoedfotografie

Een mooi sfeerbeeld zegt meer dan 1000 woorden. Geeft maten dimensie en brengt ruimte tot leven. ‘Living’ wordt tastbaar, toegevoegde waarde zichtbaar. Hoe professioneler het beeld, des te meer zeggingskracht, en des te groter de impact op een potentiële koper.

Vastgoedfotografie legt architectuur, kleur, structuur, perspectief, bouwkundig detail en licht van interieur en exterieur vast met als doel de bevordering van verkoop en verhuur.

De laatste technieken op het gebied van professionele digitale fotografie, technische perfectie en artistieke kwaliteit resulteren in fotografie met meerwaarde, die de sfeer van een ruimte tot uitdrukking brengt