AMSTERDAM VERKOCHT

Wittgensteinlaan 352

€ 395.000 k.k.

Wittgensteinlaan 352

RUIM EN ZONNIG 3-KAMER APPARTEMENT MET LIFT, BALKON EN VRIJ UITZICHT

Het appartement is rustig gelegen in stadsdeel Slotervaart aan het Koningin Wilhelminaplein en bij station Lelylaan. Er is een lift, veel bergruimte, twee slaapkamers, een ruim balkon op het zuiden met vrij uitzicht, vaste parkeerplaats en afgekochte erfpacht tot 2040.

INDELING
Gemeenschappelijk entree via afgesloten centrale hal, trap en lift naar de zesde etage.
Entree woning, hal met garderobe en toegang tot alle vertrekken. Lichte en zonnige woonkamer aan de achterzijde van het gebouw gelegen met vrij uitzicht op park, open keuken met 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast met vriezer en ruime bergkast / voorraadkast. De keuken heeft thans geen vaatwasmachine, maar deze is eenvoudig te plaatsen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een zonnig balkon van 7 m2.

In de hal van het appartement is een tweede ruime berging met cv-ketel en aansluiting voor wasmachine en droger.
Tevens is er een modern, separaat toilet met fontein naast de badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime regen inloop douche, wastafel met meubel en een handdoek radiator. De twee ruime slaapkamers liggen net als de woonkamer aan de achterzijde van het gebouw, en hebben ook vrij uitzicht.

In de centrale hal tegenover de lift is de toegang naar de berging van 4 m2.

Op het buitenterrein voor het gebouw is een vaste parkeerplaats met een beugel die door de VVE is aangewezen voor gebruik door dit appartement.

Gezonde en actieve VVE met ruime reserves en een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). De VVE Rhone Vlakte wordt professioneel beheerd door Munnik VVE Beheer. De servicekosten bedragen € 131,48 per maand.


ERFPACHT
Het huidige tijdvak van de gemeentelijke erfpacht loopt tot mei 2040 en is afgekocht. De aanvraag voor de eeuwigdurende erfpacht met de gunstige voorwaarden is op tijd gedaan, er kan dus gebruik worden gemaakt van de voordeelregeling.
De indicatie die de gemeente heeft afgegeven voor afkoop van eeuwigdurende erfpachtcanon per 01 juni 2040, bedraagt € 6.356,-.


OMGEVING
Het appartement ligt aan de rustige Wittgensteinlaan tussen het Rembrandtpark, Vondelpark en de Sloterplas. In de directe nabijheid zijn winkels op loopafstand, en fiets je binnen enkele minuten naar het geliefde Hoofddorpplein met diverse speciaalzaken maar ook een bakker, slager, bloemist en drogist. Het Vondelpark en de restaurantjes aan de Amstelveenseweg zijn eveneens makkelijk met de fiets te bereiken, evenals het centrum van de stad. Voor watervertier is de zeilschool / jachthaven De Duikelaar aan de Sloterplas ideaal, hier kun je leren zeilen, surfen of kanoën. Maar de Sloterplas biedt natuurlijk ook rust, veel groen, een kinderboerderij, een strand en de nodige wandel-, fiets en sportgelegenheden. Ook qua horeca is er voor ieder wat wils, restaurant Bocador, restaurant De School en zelfs hotel Buiten, waar de kleintjes kunnen spelen tussen de bomen. Theater Meervaart en het Concertgebouw zijn in de directe nabijheid gelegen voor muziek, cabaret, dans en toneelvoorstellingen.

Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, de trein en metro. Vanaf Station Lelylaan is Schiphol slechts 7 minuten reizen. Ook met de auto is er een goede verbinding naar de ringweg Amsterdam, de A10, de A-9 en A-4.

Dit appartement is geschikt voor starters, jonge stellen, expats, woningdelers en ouders die een appartement willen aankopen voor hun studerende kinderen, maar ook voor ouderen die bijvoorbeeld graag gebruik maken van een lift.


BIJZONDERHEDEN
- 77 m2, twee slaapkamers, lift, balkon en vrij uitzicht
- gelegen op de 6e verdieping
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar
- servicekosten € 131,48 per maand
- professionele, gezonde en actieve VVE, MJOP aanwezig
- zonnig balkon van 7 m2 met vrij uitzicht
- inpandige berging
- gebruik van vaste parkeerplaats
- erfpacht afgekocht tot mei 2040
- oplevering in overleg


ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging!


TOELICHTINGSCLAUSULE NEN 2580
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.