AMSTERDAM

Willem Augustinstraat 140

€ 500.000 k.k.

Willem Augustinstraat 140

Waanzinnig goed ingedeeld hoekappartement gelegen aan de Erasmusgracht in een 2013 gerealiseerd nieuwbouwcomplex Laan van Spartaan. De lichte driekamer woning van 100m2 met aan drie zijde ramen, ligt op de vierde verdieping en is bereikbaar met de lift en beschikt over een ruim en zonnig balkon, een berging en een parkeerplaats in de onderbouw.

INDELING
Via de lift toegang tot de vierde verdieping. Ruime hal met meterkast en toegang tot de 2 goed bemeten slaapkamers en moderne badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. De WC is separaat naast de badkamer gelegen, eveneens de praktische inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine/droger. De riante woonkamer aan de achterzijde met open keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur heeft rondom ramen en biedt toegang tot het brede en zonnige balkon (zuid-west). In de onderbouw van het appartementencomplex bevinden zich een berging en een parkeerplaats voor een auto.

BIJZONDERDEN
100 m2
3 kamerappartement
Lift
Parkeergarage
Berging
Balkon/terras op het zuiden
Hoekappartement op de vierde verdieping
Goed ingedeeld appartement met 2 riante slaapkamers.
Veel ramen rondom
Afgekochte erfpachtcanon t/m 31 mei 2060
Aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht tegen de gunstige voorwaarden is reeds gedaan
Professionele beheerder VvE
Energielabel A
Maandelijkse servicekosten inclusief parkeerplaats bedraagt € 147,=

OMGEVING
Het complex Laan van Spartaan ligt in Stadsdeel West in de wijk Bos en Lommer met een uitstekende ligging. De kern van de buurt bestaat uit prachtige, nieuwe sportvoorzieningen. Daar omheen liggen de woningen met een ruim aanbod van voorzieningen voor jong en oud zoals; speeltuinen, fitness, zwembaden, voetbalvelden, tennisbanen, basketbalvelden en een sporthal. De wijk is gelegen tussen het Gerbrandypark en het Erasmuspark, aan de Erasmusgracht.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!