AMSTERDAM VERKOCHT

Tuinstraat 177-bov

€ 649.000 k.k.

Tuinstraat 177-bov

Zeer charmant, loftachtig drie-kamerappartement van 92 m2 met twee buitenruimtes, heel veel lichtinval, uitzicht op de Westertoren, een knusse openhaard en veel opbergruimte. De woning verkeert in een uitstekende staat en is mede door de vele ramen, de open indeling en hoge plafonds uniek in haar soort. Tevens bestaat de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren.

INDELING
Entree op de tweede verdieping met garderoberuimte. Derde verdieping, royale loftachtige ruimte met aan de voorzijde de zithoek met openhaard en balkon over de gehele breedte van het appartement alsmede een slaapkamer. Aan de achterzijde de open woonkeuken met aangrenzend een tweede balkon. De vierde verdieping met vide heeft een royale master bedroom met aangrenzend een walk-in-closet met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Via deze slaapkamer is de vliering bereikbaar. Voorts op de vierde verdieping een separaat toilet met fontein en de heerlijke badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en wastafel.

VvE
Kleinschalige VvE bestaande uit 8 leden welke professioneel beheerd wordt. De servicekosten bedragen op dit moment € 86,- per maand.

LOCATIE
Het appartement is gelegen op een van de meest opwindende en gewilde locaties in het bruisende hart van de Jordaan! De vele trendy én antiek winkels, gezellige restaurants en cafés liggen op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN
Het appartement is gelegen op eigen grond.
Door de gehele woning ligt een houten vloer.
Dubbel glas.
Fundering vernieuwd in 2004.
Oplevering in overleg.
Mogelijkheid voor creëren derde slaapkamer.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan
de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!