AMSTERDAM VERKOCHT

Sarphatistraat 201-II

€ 649.000 k.k.

Sarphatistraat 201-II

Waanzinnig luxueus en hoogwaardig gerenoveerd drie-kamer appartement van 70 m2 met een heerlijk balkon op het Zuiden en ruim 3 meter plafondhoogte gelegen in een statig gebouw op een unieke plek midden in de Plantagebuurt om de hoek van Artis. Het appartement is in 2020 grondig en luxueus gerenoveerd.

INDELING
Entree op de tweede verdieping. Woonkamer ensuite met aan de voorzijde het zitgedeelte met balkon op het Zuiden en aan de achterzijde de woonkeuken met loggia. Door de prachtige lichtinval, de hoge plafonds met originele ornamenten, eiken visgraatvloer inclusief vloerverwarming en de doorzonwoonkamer is de leefruimte fijn en voelt de woning royaal aan. Het appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer en een separate WC met fonteintje die in dezelfde hoogwaardige stijl als de badkamer is afgewerkt.

KEUKEN
De designkeuken (5 meter lang) is een uniek onderdeel van de woning. Volledig op maat gemaakt en vervaardigd uit gewalst staal met een prachtig terazzo (marmer) keukenblad. De keuken is voorzien van alle gewenste apparatuur, waaronder een Quooker (kokend-, bruisend- en gefilterd water), PITT cooking 3-pits, dubbele ijskast, afwasmachine en was- droogcombinatie.

BADKAMER
De badkamer is voorzien van een inbouw regen- en handdouche. De vloer en wanden bestaan uit gezoet Italiaans marmer, gelegd in zowel wildverband als visgraat. Het design wastafelblad is prachtig afwerkt in marmer en voorzien van twee wasbakken vervaardigd uit gepoedercoat staal met daarin een marmer bodem. De separate WC is in exact dezelfde stijl opgeleverd, waardoor beide ruimtes dezelfde klasse uitstralen.

BIJZONDERHEDEN
Gemeentelijk monument
Ruim 3 meter hoge plafonds
70m2 volgens de NEN2580
2 slaapkamers
Originele plafondornamenten en en-suite inclusief deuren
Volledige renovatie in 2020, inclusief elektra, vloerverwarming, eikenvloer, schilderwerk, stucwerk, badkamer, WC en keuken.
Kleinschalige VvE bestaande uit 3 leden, onder leiding van een professionele beheerder (Delair Vastgoedbeheer).
De maandelijkse servicekosten bedragen € 143,66
Voortdurend recht van erfpacht AB2000 van de Gemeente Amsterdam zijn van toepassing met einde tijdvak 15-08-2033. De jaarlijkse canon bedraagt € 81,08. Aanvraag overstap gunstige voorwaarden eeuwigdurende erfpacht is op tijd aangevraagd.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!