ABCOUDE VERKOCHT

Meerweg 4

€ 600.000 k.k.

Meerweg 4

Uniek gelegen aan de rivier de Angstel een totaal gerenoveerde half vrijstaand woonhuis midden in het pittoreske dorp Abcoude! Het perceel loopt van de Meerweg naar de Voordijk en het woonhuis heeft zowel een voor als een achter entree. De heerlijke zij-en achtertuin bieden prachtig uitzicht over de rivier waarmee je met de boot via het Abcoudermeer zo naar Ouderkerk en de Amstel kan varen. Aan de voorzijde is er de mogelijkheid voor een eigen oprit.

INDELING
Begane grond:
Entree met hal en WC, ontvangstruimte met garderobe en technische ruimte. Via stalen dubbele deur met glas naar de woonkeuken aan de voorzijde met aansluitingen voor de keuken en aan de achterzijde het zitgedeelte met uitzicht over de tuin en de rivier de Angstel. Achter deur naar de tuin en de Voordijk.
Via vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, WC en wasmachine aansluiting. Twee goed bemeten slaapkamers waarvan de een uitkijkt op de groene tuin van de tegenovergelegen boerderij en de ander op de rivier de Angstel.

BIJZONDERHEDEN
Gebruiksoppervlakte wonen 77,70m2, bruto vloeroppervlakte 97,20m2 volgens NEN2580 gemeten.
Eigen grond
Totale renovatie 2021
Twee goed bemeten slaapkamers
Het woonhuis heeft een volledige metamorfose ondergaan en is met veel aandacht, liefde, zorg en oog voor detail gerenoveerd.
Het enige waarin de keuze aan de koper wordt overgelaten is het kiezen, het aanschaffen en het laten plaatsen van de keuken, dit is voor rekening van de koper.

OMGEVING
Abcoude ligt onder de rook van Amsterdam. Abcoude heeft een eigen treinstation en heeft ruime (sport)mogelijkheden (o.a. tennis, voetbal, hockey en golf) maar ook watersport ( Het Abcoudermeer en de Vinkeveense Plassen). Veel diversiteit aan winkels en restaurants.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!