AMSTERDAM VERKOCHT

Iepenplein 46

€ 575.000 k.k.

Iepenplein 46

Op een geweldige locatie in het midden van de Oosterparkbuurt bieden wij aan dit prachtige en gerenoveerde appartement van ruim 81m2 met balkon van 5 m2. Het hoekappartement ligt op de eerste verdieping, biedt veel lichtinval door de vele ramen en goede ligging, heeft twee goed bemeten slaapkamers en een heerlijke ruime woonkamer met open keuken met waanzinnig uitzicht over het Iepenplein.

INDELING
Centrale entree, via lift of trappenhuis naar de eerste verdieping, entree, tochtportaal met meterkast, gang, ruime woonkamer met toegang tot het balkon en open keuken. De moderne keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur en biedt uitzicht over het Iepenplein. Twee ruime slaapkamers waarvan één toegang biedt tot het balkon. De badkamer is bereikbaar vanuit de gang en beschikt over een wastafelmeubel, inloopdouche, ligbad, WC en designradiator. Ruime inbouwkasten in de gang waarvan één voorzien is van een wasmachine/droger aansluiting. Ruimte voor een gasten WC.
In het souterrain van het complex is er nog een eigen berging die ook per fiets bereikbaar is.

BIJZONDERHEDEN
Eigen grond (dus geen erfpacht !)
Woonoppervlakte 81,2 m2 NEN 2580 gemeten
Breed balkon van 5m²
Lift
Berging in de onderbouw van 7m2
Gezonde Vereniging van Eigenaren, blokverwarming
De VVE bijdrage voor deze woning bedraagt € 233,15 euro per maand, het voorschot voor warm water en stookkosten bedraagt € 63,84

OMGEVING
Het Iepenplein ligt midden in de Oosterparkbuurt in het bruisende Amsterdam Oost, om de hoek bij het prachtige Oosterpark. Op loopafstand is een breed aanbod van winkels, gezellige eetgelegenheden en grote terrassen (onder andere het Beukenplein). Ook de Amstel, winkelcentrum Oostpoort, Artis en de Plantage buurt liggen in de directe omgeving. Het centrum is op een steenworp afstand. De bereikbaarheid is zowel per auto als ook met openbaar vervoer uitstekend. Binnen enkele minuten bent u op de Ring A10, bij diverse bus- en tramhaltes en op het metro- en treinstation Amstel.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!