AMSTERDAM VERKOCHT

Frederik Hendrikplantsoen 3-o

€ 579.000 k.k.

Frederik Hendrikplantsoen 3-o

Op top locatie gelegen begane grond woning aan het prachtige Frederik Hendrikplantsoen. Het 3 kamerappartement heeft een woonoppervlakte van 83 m2 en een zonnige stadstuin (zuidwest).

INDELING
Eigen entree vanaf de straat, hal met garderobe en bergruimte. Woonkamer met moderne keuken inclusief inbouwapparatuur aan de voorzijde. Aan de tuinzijde kan eventueel een tweede slaapkamer gecreëerd worden.
Moderne badkamer (vernieuwd in 2018) voorzien van WC, wastafelmeubel en inloopdouche. Corridor met openslaande deuren naar de stadstuin van circa 13 m2 gelegen p het Zuid Westen. In de aanbouw aan de achterzijde de master bedroom. Hier heeft u geen last van buren naast en boven u.

BIJZONDERHEDEN
Eigen grond
2 goed bemeten slaapkamers
Tuin op het Zuid-Westen
Woonoppervlakte van 82,70m2 (NEN2580)
Vloerverwarming
Totale renovatie van het gehele pand inclusief fundering in 2005
Het pand is gesplitst met vergunning in 2005 in 6 appartementsrechten
Gezonde kleinschalige vve, de maandelijkse servicekosten bedragen € 108,44 circa €14000,. euro in kas
MJOP aanwezig

OMGEVING
De woning bevindt zich in een prachtig pand in de groene omgeving van het Frederik Hendrikplantsoen. De locatie ideaal, pal naast de Jordaan, op loopafstand van het centrum en vlak bij het populaire Westerpark. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer (tram 3 en 10, bus 18 en 21 naar Centraal Station) zijn binnen handbereik. Om de hoek ligt het Marnixbad met zijn spa & health club, de Jordaan met zijn vele gezellige cafés, heerlijke restaurants, leuke terrasjes, twee supermarkten en natuurlijk de wekelijkse markten op de Noordermarkt, de Lindengracht en de Westerstraat. Met de auto ben je ben je binnen 10 minuten op de ring A10.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan
de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!