AMSTERDAM VERHUURD

Erasmusgracht 7-I

€ 1.400 p.m.

Erasmusgracht 7-I

Wonen aan het water met het Erasmuspark letterlijk om de hoek en een heerlijk vrij uitzicht aan zowel de voor- als de achterzijde! Wij bieden aan dit in 2015- 2016 gerenoveerde 2- (voormalig 3) kamerappartement van ca. 51 m² met een zonnig balkon op het zuiden! Het appartement wordt zonder meubels verhuurd! Mogelijkheid voor 2e slaapkamer.

INDELING
Entree op de eerste verdieping te bereiken via het gemeenschappelijk trappenhuis; hal/ gang met toegang tot alle vertrekken; aan de voorzijde met vrij uitzicht op het water de ruime L-vormige sfeervolle woonkamer, aan de rustige achterzijde de woonkeuken met inbouwapparatuur en genoeg ruimte voor een eettafel, de slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde en heeft directe aansluiting met de badkamer v.v. douche en wastafel; vanuit zowel de keuken als de slaapkamer toegang naar het balkon; centraal in het appartement nog de inloopkast met wasruimte, de meterkast en een separaat toilet met fontein.

OMGEVING
Gelegen op een rustige en groene omgeving om de hoek van het Erasmuspark met uitzicht op de Erasmusgracht. Het is hier zo rustig dat je zelfs wakker wordt met vogelgeluiden op de achtergrond. In de Jan van Galenstraat, de Jan Evertsenstraat, de Bos en Lommerweg en het Mercatorplein zijn diverse winkels en hotspots zoals Radijs, Bar Baarsch en Frits te vinden. Op loopafstand vind je Buurman en Buurman en Het Wilde Westen om te borrelen of te eten. Ook het Rembrandtpark is in de directe omgeving gelegen.

De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 7, bus 15 en metro 50 en 51) en met de auto is er een snelle aansluiting op de ringweg A10. Binnen een kwartier ben je per fiets in het centrum van Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN
- NEN2580 woonoppervlak van 51 m² en het balkon is 6,5 m²,
- Kozijnen met dubbel glas;
- Momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning;
- Gemakkelijk een tweede slaapkamer te creëren;
- Verwarming en warmwater via CV;
- Balkon op het zuiden;
- Bouwjaar 1932;
- Oplevering per direct
- Het appartement wordt leeg verhuurd.

***** English translation *****

Living along the water with the Erasmus Park literally around the corner and a wonderful unobstructed view at both, the front and the rear! We offer this 2- (former 3) room apartment of approx. 51 m², renovated in 2015-2016, with a sunny south-facing balcony!

Location and accessibility:
Located in a quiet and green area around the corner from the Erasmus Park with a view of the Erasmusgracht. It is so quiet here that you even wake up with bird sounds in the background. In the Jan van Galenstraat, the Jan Evertsenstraat, the Bos en Lommerweg and the Mercatorplein you'll find various shops and hotspots such as Radijs, Bar Baarsch and Frits. Within walking distance you will find Buurman en Buurman and Het Wilde Westen for a drink or a meal. The Rembrandt Park is also located in the immediate vicinity.

The house is easily accessible by public transport (tram 7, bus 15 and metro 50 and 51) and by car there is a quick connection to the A10-ring road. Within fifteen minutes you're by bike in the center of Amsterdam.

Layout:
Entrance on the first floor, accessible via the common staircase; hall/corridor with access to all rooms; at the front with unobstructed view of the water the spacious L-shaped attractive living room, at the quiet rear the kitchen with built-in appliances and enough space for a dining table, the bedroom is also at the rear and has direct connection to the bathroom with shower and sink; access to the balcony from both the kitchen and the bedroom; centrally located in the apartment, the walk-in closet with laundry room, the meter cupboard and a separate toilet with washbasin.


Particularities:
- NEN2580 living space of 51m² and the balcony is 6,5 m²
- Window frames with double glazing;
- Currently no waiting time for a parking permit;
- Easy to create a second bedroom;
- Heating and hot water via CV;
- South-facing balcony;
- Built in 1932;
- NOT FURNISHED