AMSTERDAM

Erasmusgracht 49-I

€ 300.000 k.k.

Erasmusgracht 49-I

WONEN AAN HET WATER

Licht 3-kamer appartement van 52 m² met twee balkons (noord en zuid) en een berging op de begane grond. Het appartement is rustig gelegen in het geliefde Bos en Lommer met aan de voorzijde vrij uitzicht op het water van de Erasmusgracht en aan de achterzijde op een afgesloten binnentuin.

OMGEVING
Gelegen op een rustige en groene omgeving om de hoek van het Erasmuspark met uitzicht op de Erasmusgracht. Het is hier zo rustig dat je zelfs wakker wordt met vogelgeluiden op de achtergrond.
In de Jan van Galenstraat, de Jan Evertsenstraat, de Bos en Lommerweg en het Mercatorplein zijn diverse winkels en hotspots zoals Radijs, Bar Baarsch en Frits te vinden. Op loopafstand vind je Buurman en Buurman en Het Wilde Westen om te borrelen of te eten. Ook het Rembrandtpark is in de directe omgeving gelegen.

De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 7, bus 15 en metro 50 en 51) en met de auto is er een snelle aansluiting op de ringweg A10. Binnen een kwartier ben je per fiets in het centrum van Amsterdam.


INDELING
Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.
Entree, hal met toegang tot een berg/-meterkast, toilet, bergkast, woonkamer en een slaapkamer.
De woonkamer grenst aan een balkon en heeft prachtig vrij uitzicht op het water van de Erasmusgracht.
De dichte keuken is voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, diepvries met 3 lades, combimagnetron), daarnaast is de cv-ketel (2011) hier te vinden in een kast.
De slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste inbouwkast, de tweede slaapkamer heeft ook een inbouwkast en geeft toegang tot de badkamer en het zonnige balkon aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Het zonnige balkon is gelegen op het zuiden en heeft vrij zicht op de afgesloten binnentuin die goed wordt onderhouden door de VVE.

BIJZONDERHEDEN
- vrij uitzicht op het water van de Erasmusgracht en een afgesloten binnentuin
- 2 slaapkamers
- NEN 2580 ingemeten, meetrapport + plattegrond beschikbaar
- afgekochte erfpacht t/m 28-02-2056
- hoge plafonds
- veel bergruimte in de woning
- separate berging op de begane grond
- actieve VVE, professioneel beheerd
- servicekosten bedragen € 86,73 per maand
- oplevering in overleg