AMSTERDAM VERKOCHT

Admiralengracht 309-IV

€ 475.000 k.k.

Admiralengracht 309-IV

GEWELDIG 2-KMR APPARTEMENT MET DAKTERRAS, GELEGEN AAN DE PRACHTIGE ADMIRALENGRACHT

De woning is rustig gelegen in voormalig stadsdeel De Baarsjes (Amsterdam-West), op steenworp afstand van het Erasmuspark en om de hoek van de Jan Evertsenstraat.

In deze hippe en levendige buurt zijn veel leuke cafés, pop-up stores, hippe koffiezaakjes en restaurants te vinden zoals Bar Baarsch, de neef van Fred, De Hallen, Cafe Cook en Edel. Aan de Jan Evertsenstraat zijn diverse supermarkten en speciaalzaken waaronder een kaaswinkel Caseus (net geopend) en biologische bakker (Fort Negen). Maar ook aan de nabij gelegen Postjesweg en Kinkerstraat zijn vele winkels, supermarkten, cafes en restaurants te vinden zoals cafe Goldmund en Meneer de Wit heeft honger. Geen buurt kent zoveel leuke horeca!

Daarnaast zijn er diverse goede basisscholen zoals de Visserschool waar 2-talig onderwijs wordt gegeven, kinderopvang (Admiralengracht 301) en buitenactiviteiten voor kinderen op het Columbusplein en het Cruyffcourt op het Balboaplein.


INDELING
Gemeenschappelijk entree, trap naar vierde verdieping.
Entree, vaste garderobekast, lichte en zonnige woonkamer met schuifpui over de volle breedte naar het zonnige en ruime dakterras, gelegen op het zuidwesten. Half open keuken aan de voorzijde en 3 kleinere ramen met zicht op de Admiralengracht. Badkamer met regen- inloop douche, wastafel met meubel, handdoekradiator en toilet, bergkast met aansluiting voor wasmachine / droger. Vanuit de woonkamer is er een vaste trap naar het entresol en de slaapkamer.


LOCATIE
De Admiralengracht is een prachtige, brede gracht met aan weerszijden een groenstrook met fraaie oude bomen en aanlegsteiger met een zwemtrap en ligt tussen de Jan van Galenstraat en de Postjesweg.
Het Erasmuspark met het gezellige Terrasmus is op loopafstand. Het Rembrandtpark is de ideale plek voor recreatie en ontspanning. Dit stadspark beschikt over grote grasvelden, vijvers, bruggetjes en enkele mooie kunstwerken. Tevens is er een ponystalling, een kinderboerderij en zijn er schooltuintjes te vinden in het park. Het Vondelpark is gelegen op ongeveer 10 minuten fietsafstand.


BEREIKBAARHEID
Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, tramlijnen 7, 13 en 17 en bussen 18 en 217 liggen om de hoek. Met de auto is een goede bereikbaarheid via de ringweg A10, A4 en A2.


ERFPACHT
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond. Het betreft hier voortdurende erfpacht met de Algemene Bepalingen 2000.
Thans bedraagt de canon € 925,58 per jaar. Deze kan voor het eerst worden herzien op 15 april 2056. De aanvraag voor de eeuwigdurende erfpacht met de gunstige voorwaarden is op tijd gedaan, er kan dus gebruik worden gemaakt van de voordeelregeling. De aanvraag is geaccepteerd op 19 december 2020, maar moet nog notarieel worden vastgelegd voor of uiterlijk op 19 december 2021.


BIJZONDERHEDEN
- veel lichtinval
- ruim zonnig dakterras gelegen op zuidwesten
- energielabel
- NEN 25809 ingemeten
- gelegen op erfpachtgrond, canonbedrag € 925,58 per jaar
- servicekosten € 135,- per maand
- actieve VVE bestaande uit 5 leden
- oplevering in overleg, voorkeur 1 november 2021


ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging!


TOELICHTINGSCLAUSULE NEN 2580
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.