Amsterdam VERKOCHT

Kombuisweg 41

€ 400.000 k.k.

Kombuisweg 41

Op bedrijventerrein "Anchor Point" in het Westelijk Havengebied bieden wij aan een moderne bedrijfs-/kantoorruimte van circa 343 m² met overhead deur en verdiepingsvloer. De huidige eigenaar heeft het in gebruik als fotostudio. De locatie is uitstekend bereikbaar via de Nieuwe Hemweg.

OPPERVLAKTE
Begane grond: circa 215m²
1e verdieping: circa 128 m2
Totaal: circa 343 m²

INDELING
Entree, hal met WC en trappenhuis. Keuken/ eetruimte met toegang tot de bedrijfsruimte voorzien van een overheaddeur. Deze heeft een prachtige hoogte van meer dan 6 meter! Verder nog genoeg bergruimte en een kleedkamer met badkamer die is voorzien van een wastafel en douche.
Via vaste trap naar de eerste verdieping. Ruime kantoorruimte met veel ramen, bergruimte en een WC.

PARKEREN
De ruimte beschikt over 3 parkeerplaatsen op het voorgelegen parkeerterrein.

AANVAARDING
Op korte termijn mogelijk.

BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein "Anchor Point" in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Het object is zowel met de auto als met de fiets uitstekend bereikbaar. De veerpont verbinding "Hempontplein" is op loopafstand gelegen. De locatie ligt in het verlengde van de Nieuwe Hemweg die Houthavens verbindt met de pont van- en naar Zaandam (Hempont).

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!