AMSTERDAM

Memeleiland 26

€ 647.500 k.k.

Memeleiland 26

LUXE WONEN AAN HET WATER IN DE HOUTHAVENS

Dit nieuwe royale (100 m2) appartement is werkelijk van alle luxe voorzien en straalt licht en ruimte uit!
Vrije ligging op de eerste verdieping direct aan de gracht met ruim terras! Optioneel wordt ook nog een parkeerplaats in de afgesloten garage aangeboden. Complete luxe keuken en badkamer, vloer- en wandafwerking, vloerverwarming en vaste kast in de slaapkamer. U hoeft alleen nog maar uw spullen neer te zetten/te verhuizen.

Memeleiland 26 ligt aan het Houthaven Park, en aan de andere zijde direct aan een van de grachten van de Houthavens. Dat betekent dus geen auto's voor de deur. Het appartement is recent opgeleverd (nog niet bewoond geweest) en is met hoogwaardige materialen afgewerkt compleet met luxe keuken met alle gewenste inbouwapparatuur en kookeiland, badkamer met douche, ligbad en separaat toilet.


INDELING
Gemeenschappelijk entree middels lift of trap naar de eerste verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken.
Riante woonkamer met openslaande deuren naar ruim terras aan de grachtzijde. Luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vriezer, combi-magnetron, oven, vaatwasser, inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem.

Aan de achterzijde zijn twee royale slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer is voorzien van een grote inbouw garderobekast. De andere slaapkamer is in het verlengde van de woonkamer en kan gebruikt worden als slaapkamer, logeerkamer of werk-/studeerkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche, wastafel met meubel en een design radiator, en er is een separaat toilet met fontein. Daarnaast is er een handige berging / bijkeuken met CO2 afzuiginstallatie, meterkast en aansluitingen voor wasmachine en droger.

In de ondergelegen parkeergarage is er een parkeerplaats en een handige (fietsen) berging. De algehele staat en afwerking van de woning is luxe te noemen. Alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt, voorzien van een betonvloer met vloerverwarming en thermostaat verdelers per vertrek.MEMELEILAND
Memeleiland is een rechthoekig kunstmatig eiland en een straat in Amsterdam-West. De naam verwijst naar de rivier Memel (Litouwse naam Nemunas), die in de Oostzee uitmondt.[1][2] Het gebied was voor Amsterdam ooit belangrijk in de houthandel. Het eiland ligt op de plaats waar tot en met begin 21e eeuw een deel van de Houthavens waren gesitueerd.
Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum, een peuterspeelzaal en sportschool, trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen aan het water.

Op Memeleiland staat duurzaamheid voorop, er is klimaatneutraal gebouwd met aandacht voor energie- en materiaalgebruik. Op het dak van het complex zijn zonnepanelen geplaatst. Memeleiland is een autoluw, groen en duurzaam eiland, aan het IJ en dichtbij de Amsterdamse binnenstad.

BEREIKBAARHEID
Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en naar de diverse uitvalswegen.


BIJZONDERHEDEN
- 99,5 m2, zie meetrapport
- NEN2580 ingemeten, meetrapport aanwezig
- Een nieuwbouwwoning in de Houthavens zonder de wachttijd van nieuwbouw
- Volledig gelijkvloers appartement met lift en daardoor rolstoelvriendelijk
- Licht en luxe appartement afgewerkt met hoogwaardige materialen
- De VVE wordt professioneel beheerd door Newomij VVE Beheer BV Amsterdam
- Maandelijkse VVE bijdrage: € 152,94 (woning), € 7,71 (berging) en € 19,43 (parkeerplaats)
- De erfpachtcanon is € 1.831,20 (woning) en € 19,96 (parkeerplaats) en wordt jaarlijks geïndexeerd met de inflatie minus 1%
- SWK-garantie (bouwgarantie) van toepassing tot 10 jaar na eerste oplevering
- Parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage voor € 50.000,- k.k. te koop
- Appartement € 647.500,- k.k.
- Oplevering in overleg


ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!


Toelichtingsclausule NEN-2580:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.