AMSTERDAM

Kinkerstraat 116-II

€ 259.000 k.k.

Kinkerstraat 116-II

Goed ingedeeld twee kamer appartement van 27 m2 op een toplocatie in het gewilde stadsdeel Oud-West. Dit goed onderhouden appartement beschikt over een separate slaapkamer en een moderne keuken en badkamer.

INDELING
Middels de gemeenschappelijke entree en het keurige trappenhuis bereikt u het appartement op de tweede verdieping. Entree, Ruime woonkamer met aan de achterzijde de open keuken. Separate slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer met douche en wastafel.

KEUKEN
De open keuken is uitgevoerd in hoogglans wit met granieten aanrechtblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesvak, combi-magnetron, vaatwasser, rvs wasemkap, 4-pits gaskookplaat, rvs spoelbak met mengkraan en aansluiting voor de wasmachine.

BADKAMER
De moderne badkamer heeft een grote grijze/bruine wand- en vloertegel is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

VVE
De vve bestaat uit 5 leden, 4 appartementen + de winkel en wordt professioneel beheerd door Delair. De servicekosten bedragen € 79 per maand.

GROND
Volle eigendom. Het appartementsrecht is gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht!).

BIJZONDERHEDEN
Twee kamer appartement van 27 m2
Praktische indeling
Vernieuwde fundering
Volledig gerenoveerd in 2013
Kozijnen voorzien van draai-/kiepramen met isolatieglas
Lamelparketvloer door gehele woning
Top locatie

OMGEVING
Het appartement is gelegen in het gewilde stadsdeel Oud-West, tegen de Jordaan aan, vlakbij de populaire Hallen met bioscoop, bibliotheek en diverse horecagelegenheden. De buurt kenmerk zich door haar diversiteit aan leuke winkels en talloze trendy voorzieningen op horecagebied. Op loopafstand bevinden zich de Ten Katemarkt één van de oudste markten van Amsterdam, de beroemde "Negen straatjes", de Elandsgracht en natuurlijk het Vondelpark. In de straat stopt de tram naar het Centraal Station.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Uitbreidingsmogelijkheden zijn kopersverantwoordelijkheid en onderworpen aan goedkeuring door de gemeente.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!