VINKEVEEN

Winkeldijk 19-82

€ 1.000 p.m.

Winkeldijk 19-82

Luxe en comfortabele recreatiewoning gelegen aan water op een perfect onderhouden perceel van circa voorzien kunststof kozijnen met isolatieglas
Gebruiksoppervlakten:
Wonen circa 38m2 m²
Externe bergruimte ca.: 7 m² (berging)
Perceelopp. ca.: 750 m²

Op een fantastische locatie gelegen recreatiewoning. Deze woning is zeer netjes onderhouden, u kunt deze woning zo betrekken. Hier kunt u het gehele jaar recreëren op korte afstand van Amsterdam en Utrecht. Vinkeveen biedt tal van watersportgelegenheden, tevens zijn er diverse restaurants en winkels in de nabijheid. Het betreft een heerlijke rustige plek in de natuur van Vinkeveen, en toch vlakbij Amsterdam (8km).
Let op: Inschrijven op dit adres voor de gemeente is niet mogelijk. Wel als postadres te gebruiken middels brievenbus op het park.

Globale indeling

Begane grond:
Entree/hal met vide, toilet, trapkast en toegang tot de L-vormige lichte woonkamer voorzien van 2x openslaande deuren naar terras op het zuidwesten en een open keuken met inbouwapparatuur. De eerste slaapkamer bevindt zich op de begane grond met aangrenzend de badkamer voorzien van wastafel, douche, toilet, bidet en wasmachine-aansluiting. De badkamer is tevens via de hal bereikbaar.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste schuifkasten en toegang tot de tweede en derde slaapkamer, beide met wastafel.

Tuin:
Het uitzicht over de plassen is echt fenomenaal.
De grond waarop deze woning staat is 750 m2 groot en is uitgegeven in erfpacht door het Hoogheemraadschap (Waterschap). Het perceel is te bereiken over het water (circa 10 meter oversteken).
De tuin is aangelegd met een gazon, nieuwe beschoeiing, grote treurwilg, een houten berging en een aanlegsteiger voor meerdere boten.

BIJZONDERHEDEN
- Het betreft een hagelnieuwe recreatiewoning waar u het gehele jaar door gebruik van mag maken.
- De woning wordt gestoffeerd deels gemeubileerd en inclusief tuingereedschap geleverd.
- Jaarlijkse forensenbelasting (alleen van toepassing indien u meer dan 90 dagen de beschikking heeft over het huis Lees:
- Voor alle dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in het dichtstbijzijnde dorp Abcoude.
- Parkeren kan op de algemene parkeerplaats met een parkeerkaart (te huur voor thans € 57,85 per jaar en gasten € 2,-- per dag)
- In de tuin staat een berging geschikt voorzien van elektra, verwarming en water.
- De woning is voorzien van een eigen CV-installatie.