AMSTERDAM

Klaprozenweg 45-E

€ 1.299.000 k.k.

Klaprozenweg 45-E

Waanzinnig herenhuis van ruim 213m2 met zonnige en ruime tuin (zuid-west), dakterras en eigen parkeerplaats. De industriële woning is in 2016 gebouwd en is voorzien van 6 slaapkamers, twee badkamers, een moderne woonkeuken, hoge plafonds en is hoogwaardige gebouwd met duurzame materialen.

INDELING
Begane grond:
Entree, hal, lichte woonkamer met bijne 4-meter plafondhoogte en houtkachel. Dubbele doorgang naar de achterzijde met toiletruimte en handige provisiekast. De woonkeuken bevindt zich aan de tuinzijde en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De harmonicapui kan volledig open waardoor de zonnige tuin eenvoudig bij de woonkeuken kan worden getrokken. Via de achtertuin van 72m2 bereikt men de berging en aansluitend de carport voor uw auto. De gehele begane grond vloer is voorzien van een fraaie betonnen en lichtgrijze afwerkvloer voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop, tweede woonkamer/tv ruimte aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning met uitzicht over de prachtige tuin. Slaapkamer aan de voorzijde en compleet ingerichte badkamer met ligbad, inloopdouche, WC en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Overloop, masterbedroom met op maat gemaakte luxe kastenruimte aan de achterzijde. Slaapkamer aan de voorzijde, tweede badkamer met inloopdouche, WC en wastafelmeubel. Tevens bevindt zicht op deze verdieping nog een praktische bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger.

Derde verdieping:
Overloop met aan de voorzijde twee goed bemeten slaapkamers en aan de achterzijde een pantry met toegang tot het zonnige dakterras van ruim 24m2.

BIJZONDERHEDEN
Veel buitenruimte zowel een verzorgde tuin van 72m2 als een ruim dakterras van 24m2. Allebei gelegen op het zuid-westen
Zes slaapkamers en twee badkamers
Woonkamer met hoog plafond
Vloerverwarming door de gehele woning en elke ruimte apart regelbaar
Luxe afwerking
Hoogwaardige verbouwd herenhuis
Eigen parkeerplaats en berging voor fietsen en motor of scooter
Gelegen op erfpachtgrond, jaarlijkse canon bedraagt € 2908,- per jaar (fiscaal aftrekbaar)
Overstap eeuwigdurende erfpacht tegen voordelige voorwaarden is op tijd aangevraagd.
Dubbele entree, ook bereikbaar vanaf de Kaasjeskruidstraat.

OMGEVING
Door de ligging bent u binnen 10 minuten fietsen bij de pont naar het Centraal Station of bij de metrohalte van de Noord-Zuidlijn. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de ringweg A-10. Tevens bent u met de fiets in no time in de diverse natuurgebieden. In de buurt zijn diverse horecagelegenheden te vinden zoals de IJ-kantine of Smaaqt. Daarnaast ligt de Van der Pekstraat om de hoek.
De Buiksloterham ligt tussen Overhoeks en de populaire NDSM-werf, waar horeca zoals Noorderlicht, Loetje en Pllek en creatieve bedrijven zijn gevestigd. Buiksloterham is een waterrijk en een verrassend gebied nabij het Johan van Hasseltkanaal, die in open verbinding staat met het IJ. Tevens is de IJ boulevard in ontwikkeling met twee nieuwe bruggen.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Uitbreidingsmogelijkheden zijn kopersverantwoordelijkheid en onderworpen aan goedkeuring door de gemeente.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!